Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

12 με 8, από την ομάδα ΝΟΜΑΔΑ

12 με 8, από την ομάδα ΝΟΜΑΔΑ
Το θέατρο Επί Κολωνώ συνεχίζοντας τις παραστάσεις για το φετινό Off off Athens Festival παρουσιάζει το έργο 12 με 8, από την ομάδα ΝΟΜΑΔΑ για δύο ...

παραστάσεις την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Ιουλίου. Το έργο 12 με 8 έχει διάρκεια 30 λεπτά και συμμετέχουν 5 ηθοποιοί. Στόχος της παράστασης είναι να γεννηθούν ερωτήσεις και όχι να δοθούν απαντήσεις:

Πότε κοιμόμαστε; Πότε ξυπνάμε; Πότε... ξυπνάμε πραγματικά; Τι περιμένουμε; Ποιόν; Ποιό αύριο θα είναι καλύτερο από το σήμερα; Τι κουβαλάμε και θέλουμε να ξεφορτώσουμε... στους άλλους; Πού συναντιούνται τα θέλω μας και οι ουσιαστικές μας ανάγκες;

Σε ένα έργο με ατμόσφαιρα και διαφορετικούς κόσμους, που συναντιούνται για να χωρίσουν και πάλι να συναντηθούν, το 12 με 8 είναι μια παράσταση που συναντά το δράμα και την κωμωδία , τη φάρσα και τον ρεαλισμό, το φανταστικό και το πραγματικό.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η Μαρία έχει προβλήματα στον ύπνο, ανησυχεί μήπως δεν κοιμάται 12 το βράδυ με 8 το πρωί όπως θα έπρεπε αλλά περισσότερο, χωρίς να το καταλαβαίνει. Σε ένα παγκάκι δίπλα σε σκουπίδια περιμένει κάποιον. Όσην ώρα περιμένει συναντά τρεις χαρακτήρες, ο καθένας με τον «κόσμο» του και τα «σκουπίδια» του. Μέχρι που εμφανίζεται ο γοητευτικός σκουπιδιάρης και καθαρίζει το τοπίο...

Ομάδα ΝΟΜΑΔΑ (με αλφαβητική σειρά): Κατερίνα Γιαννοπούλου, Δημήτρης Μαζιώτης, Κατερίνα Μπουζάνη, Στέλιος Πλιακούρας, Μαργαρίτα Τρίκκα, Χριστίνα Χριστοφή.

Σχετικές ειδήσεις
“About Sex” με την Κατερίνα Βρανά στο θέατρο Αριστοτέλειον
08.12.2016 16:59
Μετά τις 3 sold out παραστάσεις της τον προηγούμενο Μάρτιο και αφού πέρασε στους ημιτελικούς στον διεθνή διαγωνισμό «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» του "The Laugh Factory", η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.
Φιλοκτήτης, του Γιάννη Ρίτσου για λίγες παραστάσεις στο Βρυσάκι
30.08.2016 13:49
Η Σίσσυ Παπαθανασίου συναντά τον Ένκε Φεζολλάρι και μας παρουσιάζουν τον Φιλοκτήτη του Γιάννη Ρίτσου: η παράσταση που παρουσιάστηκε στο «ELAIώNAS Festival 2016» και, στη συνέχεια, ταξίδεψε στο Φεστιβάλ Βόλου και στο Bουκουρέστι στο UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, έρχεται στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: από τις 5 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 8 μόνο παραστάσεις.
Μηδέν, από την ομάδα “arTις ει” για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Φαργκάνη
09.02.2016 12:05
Η παράσταση «ΜΗΔΕΝ» που μάγεψε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει από την καλλιτεχνική ομάδα “arTις ει” για έξι μόνο παραστάσεις από τις 13 Φεβρουαρίου 2016 στο Θέατρο Φαργκάνη.
Κατερίνα του Γιώργου Νανούρη, στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου
05.02.2016 17:13
Λόγω μεγάλης ζήτησης, η Κατερίνα για λίγες μόνο παραστάσεις στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου!
Τελευταίες παραστάσεις για την
22.01.2016 12:16
Η "Κατερίνα", η παράσταση του Γιώργου Νανούρη, που παρακολούθησαν έως τώρα περισσότεροι από 20.000 θεατές, "κατεβάζει" την αυλαία της στο Θέατρο Θησείον την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016.