Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

The Dagobah System on stage!

The Dagobah System on stage!
Η Πλατεία Κλαυθμώνος την Πέμπτη 19 Ιουνίου θα γεμίσει hip hop ήχους, scratches, φλογερές ρίμες και μέσα σ\' όλο το κλίμα στις 18.30 ακριβώς τη σκυτάλη θα πάρουν οι Dagobah System με τα νέα τους τραγούδια.

Η Πλατεία Κλαυθμώνος την Πέμπτη 19 Ιουνίου θα γεμίσει hip hop ήχους, scratches, φλογερές ρίμες και μέσα σ\' όλο το κλίμα στις 18.30 ακριβώς τη σκυτάλη θα πάρουν οι Dagobah System με τα νέα τους τραγούδια.

Με νέο άλμπουμ προσεχώς, με τίτλο «Απευθείας απ\' το γραμμόφωνο», οι Dagobah System θα μοιραστούν τη σκηνή της Κλαυθμώνος, για ένα μίνι live, στο πλαίσιο της φετινής Γιορτής της Μουσικής, στο οποίο θα ακούσουμε μερικά από τα νέα τους κομμάτια.

Το γκρουπ αποτελείται από τον RSN, τον DRS και τον ZARQUON, οι οποίοι μάλιστα είχαν και μία ιδιαίτερη συνεργασία με τον DreamTek από το Chicago, καταφέρνοντας να φέρουν το αμερικάνικο και το ελληνικό hip hop ακόμη πιο κοντά.

Το cd των Dagobah System, Απευθείας απ\' το γραμμόφωνο, μπορείτε να κατεβάσετε από το: http://www.blackplanet.gr/downloads/full/Dagobah%20System__Apeytheias_apo_to_grammofono.rar.

Info
Πέμπτη 19 Ιουνίου
Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 18.30

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελευσίνα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής 2016
16.06.2016 14:40
Για 17η συνεχόμενη χρονιά, εκατοντάδες διοργανωτές, χιλιάδες καλλιτέχνες και εθελοντές προετοιμάζονται για να γεμίσει κάθε γωνιά της χώρας με ήχους, χρώματα και εύθυμες νότες, για το μελωδικότερο θεσμό της χώρας, την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής που πραγματοποιείται φέτος από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου.
Οι Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
31.05.2016 15:14
Οι μοναδικοί Gadjo Dilo, μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Roof Stage του GAZARTE επιστρέφουν στην πιο μαγική ταράτσα της πόλης την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 για ένα ακόμη live, που αναβιώνει μία άλλη εποχή και θα μας μείνει αξέχαστο!
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.