Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Doggy Bag του Φιλίπ Τζιαν από τις εκδόσεις Gema

Doggy Bag του Φιλίπ Τζιαν από τις εκδόσεις Gema
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gema ένα νέο βιβλίο βασισμένο στα πρότυπα των τηλεοπτικών σήριαλ, που τιτλοφορείται

Doggy Bag.

Ο Μαρκ και ο Νταβίντ Σολένς, δυο σέξι σαραντάρηδες, έχουν τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι. Διευθύνουν μια μεγάλη αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων και η ζωή τους κυλάει μέσα από τις αδυναμίες, τα πάνω και τα κάτω, τις εφήμερες γνωριμίες, τα πάθη και τις σκοτούρες τους.

Είκοσι χρόνια πριν, λίγο έλειψε να αλληλοσκοτωθούν για τα μάτια μιας κοπέλας, της Εντίθ, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Οι πληγές επουλώθηκαν και τα δυο αδέλφια συμφιλιώθηκαν. Μια ωραία πρωία, όμως, η αγαπημένη τους επανεμφανίζεται.

 Ο «πιο Αμερικανός από τους Γάλλους μυθιστοριογράφους», ο Φιλίπ Τζιαν μας προσφέρει με το Doggy bag μια ρομαντική σειρά στα πρότυπα των τηλεοπτικών σήριαλ, απ’ όπου εμπνεύστηκε τους κώδικες, την ταχύτητα και τις εικόνες-πλάνα.

Σχετικές ειδήσεις
Η δυσλεξία- Eva Benso
13.02.2017 11:14
Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema το εξαιρετικό βιβλίο της Eva Benso Δυσλεξία σε μετάφραση Γιάννη Κοτσιφού.
Ο γιος - Φίλιπ Μάγιερ
07.10.2016 10:54
Από τις εκδόσεις Καστανιώτης κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου 2016 το βιβλίο, Ο γιος του Φίλιπ Μάγιερ σε μετάφραση Ιλάειρας Διονυσοπούλου.
Τα τρία στίγματα του Πάλμερ Έλντριτς - Φίλιπ Κ. Ντικ
28.09.2016 10:00
Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα Τα τρία στίγματα του Πάλμερ Έλντριτς του Φίλιπ Κ. Ντικ, σε μετάφραση Δημήτρη Αρβανίτη.
Πρότυπα και ομοιώματα - Τάσος Φάλκος
29.08.2016 12:16
Από τις εκδόσεις Αρμός κυκλοφορεί το βιβλίο, Πρότυπα και ομοιώματα του Τάσου Φάλκου.
Κοινωνικές τάξεις και κατανάλωση - Συλλογικό
04.07.2016 10:14
Από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια κυκλοφορεί το συλλογικό έργο, Κοινωνικές τάξεις και κατανάλωση. Οικονομικές τάξεις, στρώματα status και πρότυπα πολιτιστικής και υλικής κατανάλωσης στην Αθήνα.