Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Η Oρχήστρα του Δρόμου στο Μαρούσι!

Η Oρχήστρα του Δρόμου στο Μαρούσι!
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Έλλη Πασπαλά ταξιδεύουν την παράσταση τους με τίτλο η Ορχήστρα του Δρόμου και την Τετάρτη 2 Ιουλίου θα κάνουν στάση στο Μαρούσι.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Έλλη Πασπαλά ταξιδεύουν την παράσταση τους με τίτλο η ορχήστρα του δρόμου και την Τετάρτη 2 Ιουλίου θα κάνουν στάση στο Μαρούσι.

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου για μια παράσταση η Ορχήστρα του Δρόμου θα εμφανιστεί, σε ένα νέο συναυλιακό χώρο, στον χώρο αμαλιείου στο Μαρούσι. Μαζί τους θα εμφανιστεί και η Γεωργία Νταγάκη και ο «Κήπος με τις τρομπέτες» του Φώντα Τζανίνη.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, είναι δύο συνθέτες που μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν πρωτότυπες και συναρπαστικές μουσικές παραστάσεις και ενώνουν για μία ακόμη φορά τη δεξιοτεχνία και την αισθητική τους και μας παρουσιάζουν τις κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές του έργου τους αλλά και τα νέα τους τραγούδια.

Σε συνεργασία με την πολύ καλή ερμηνεύτρια και μόνιμη συνοδοιπόρο τους τα τελευταία χρόνια την Έλλη Πασπαλά η οποία ξεχωρίζει με την σπάνια εκφραστικότητα της φωνής της. Πρόκειται λοιπόν για μια συναυλία την οποία δεν θα πρέπει να χάσει κανείς.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Αμαρουσίου και η ώρα έναρξης είναι 21:15 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και Το Τέλειο Έγκλημα στον Ιανό
22.09.2016 10:05
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η μπάντα Το Τέλειο Έγκλημα θα εμφανιστούν στις 7 και 3 Οκτωβρίου 2016 στον Ιανό.
Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά στο Κηποθέατρο Παπάγου
26.08.2016 15:59
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά θα βρίσκονται στο Κηποθέατρο Παπάγου στα πλαίσια του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος παρουσιάζει το Τέλειο Έγκλημα στον Ιανό
06.05.2016 09:49
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η μπάντα Το Τέλειο Έγκλημα θα εμφανιστούν για μία βραδιά στον Ιανό.
Παρουσίαση του OST “Νοτιάς” από την Ευανθία Ρεμπούτσικα στον Ιανό
21.01.2016 11:56
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, μετά την τεράστια επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας», συνεργάζεται και πάλι με τον Τάσο Μπουλμέτη, συνθέτοντας την πρωτότυπη μουσική για τη νέα του ταινία «Νοτιάς» που προβάλλεται στους κινηματογράφους, και την παρουσιάζει στον IANO την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016.