Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Το punk σε επανέκδοση

Το punk σε επανέκδοση
Δύο από τους πιο κλασικούς punk δίσκους οι οποίοι κέρδισαν το κοινό επανακυκλοφορούν σε remaster έκδοση με καλύτερο ήχο και πιο προσεγμένο booklet.

Οι Offspring, ένα γκρουπ το οποίο μεσουρανούσε στα 90\'s με χιλιάδες οπαδούς και οι οποίοι κατάφεραν να ανεβάσουν το καλό punk στα παγκόσμια charts.

Με την ευκαιρία και της κυκλοφορίας του καινούριου άλμπουμ του γκρουπ επανακυκλοφορούν τα Smash και το Ignition.

Το Smash πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της ανεξάρτητης δισκογραφίας, με πωλήσεις πάνω από έντεκα εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι στιγμής παγκοσμίως, ενώ και το Ignition δεν πάει πίσω, χρυσό από πολύ καιρό, κοντεύει πια να γίνει πλατινένιο!

Τους δίσκους θα τους συνοδεύει ένα 24σέλιδο booklet που σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό ήχο αποτελεί μια αξιοπρόσεχτη επανακυκλοφορία, για τους οπαδούς των Offspring αλλά και για αυτους που δεν τους ξέρουν ακόμα.

Σχετικές ειδήσεις
Anamateur & Pros live στο Beton 7
25.11.2016 11:40
Ο Γιώργος Αναματερός, κατά κόσμον Anamateur, παρουσιάζει στο Beton 7 τραγούδια από τον νεοδημοσιευθέντα πρώτο του δίσκο, το “One doubt arose in the mind of a noble vigilante”, καθὼς και από τοὺς δίσκους που φτιάχνει αυτόν τον καιρό και που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα (“I love my Pirulita (but she doesn’t love me)”, «12 συκοφαντημένα θύματα αναζητοῦν τίμιον δικηγόρον», “A certainty blossomed in the heart of the enlightened tyrant” κλπ.).
18.11.2016 10:35
Την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά παρουσιάζουν οι Θεσσαλονικείς The SfenTones. Μια δυναμική garage/punk μπάντα που μοιράζει τον ήχο της σε πολλά επίπεδα του φάσματος αυτού.
Οι Dub Pistols επιστρέφουν στην Αθήνα!
07.11.2016 16:13
Το εκρηκτικό Βρετανικό dub / big beat / ska-punk σχήμα του Barry Ashworth, το οποίο φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, θα βρίσκεται για μία και μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Johnie Thin Trio live στο After Dark
08.07.2016 12:49
Σέρνοντας τα πόδια σε μια φλεγόμενη πρωτεύουσα, τί είναι καλύτερο: μια ακόμα μπύρα στα κλεφτά ή το τελευταίο στεγασμένο λάιβ για φέτο;