Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Το punk σε επανέκδοση

Το punk σε επανέκδοση
Δύο από τους πιο κλασικούς punk δίσκους οι οποίοι κέρδισαν το κοινό επανακυκλοφορούν σε remaster έκδοση με καλύτερο ήχο και πιο προσεγμένο booklet.

Οι Offspring, ένα γκρουπ το οποίο μεσουρανούσε στα 90\'s με χιλιάδες οπαδούς και οι οποίοι κατάφεραν να ανεβάσουν το καλό punk στα παγκόσμια charts.

Με την ευκαιρία και της κυκλοφορίας του καινούριου άλμπουμ του γκρουπ επανακυκλοφορούν τα Smash και το Ignition.

Το Smash πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της ανεξάρτητης δισκογραφίας, με πωλήσεις πάνω από έντεκα εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι στιγμής παγκοσμίως, ενώ και το Ignition δεν πάει πίσω, χρυσό από πολύ καιρό, κοντεύει πια να γίνει πλατινένιο!

Τους δίσκους θα τους συνοδεύει ένα 24σέλιδο booklet που σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό ήχο αποτελεί μια αξιοπρόσεχτη επανακυκλοφορία, για τους οπαδούς των Offspring αλλά και για αυτους που δεν τους ξέρουν ακόμα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Johnie Thin Trio live στο After Dark
08.07.2016 12:49
Σέρνοντας τα πόδια σε μια φλεγόμενη πρωτεύουσα, τί είναι καλύτερο: μια ακόμα μπύρα στα κλεφτά ή το τελευταίο στεγασμένο λάιβ για φέτο;
Επανέκδοση άλμπουμ του Παύλου Σιδηρόπουλου σε βινύλιο
05.02.2016 10:31
Η ΜΙΝΟS-ΕΜΙ επανακυκλοφορεί σε βινύλιο τέσσερα θρυλικά άλμπουμ του Παύλου Σιδηρόπουλου.
Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης live στο Passport Art
11.11.2015 14:49
Διακριτικές παρουσίες με αξιόλογη πορεία και 7 δίσκους που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα, η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης ξαναδίνουν το παρόν δισκογραφικά και συναυλιακά.
Ο Γιάννης Αγγελάκας και η νέα του μπάντα live στο An Club
09.11.2015 12:39
Ο Γιάννης Αγγελάκας με την καινούργια του μπάντα θα εμφανιστουν στη σκηνή του An club για ενα τριήμερο γλέντι με τραγούδια απο όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.) και με καινούργιο υλικό από τον δίσκο που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς του από τον Σεπτέμβρη και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.