Την Τετάρτη 14 Ιουλίου, οι Cranberries ενωμένοι ξανά θα δώσουν μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα.

Το ταξίδι τους ξεκίνησε από την Ιρλανδία και έφτασε στην άκρη του κόσμου…
Το 2002 όμως… το ταξίδι τελείωσε. Το 2010 ήρθε ξανά η στιγμή. Οι Cranberries θα βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων!

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2009 στη Νέα Υόρκη, η Dolores O’ Riordan και όλα τα επίσημα μέλη των «The Cranberries» ενώνονται για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια για μία περιοδεία – αναδρομή στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους!

Στις αρχές του 2009 η O’Riordan τιμήθηκε από το Trinity College του Δουβλίνου και έπαιξε ένα live set με τους Noel και Mike Hogan. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που τα πρώην βασικά μέλη των Cranberries συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια. Άλλωστε η μπάντα δεν διαλύθηκε ποτέ. Υπήρξε απλώς μία δημιουργική παύση για όλους.

Το διάστημα που οι Cranberries είχαν κάνει μία παύση ακολουθώντας ο καθένας το δρόμο του, η Dolores O’Riordan Dolores O’Riordan δεν έπαψε να βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο. Κυκλοφόρησε τον προσωπικό της δίσκο με τίτλο «No Baggage».

Σε αυτόν τον δίσκο, η αξέχαστη, ξεχωριστή φωνή της Dolores επιστρέφει πιο δυνατή και πιο δουλεμένη.

Το πρώτο άλμπουμ των Cranberries με τίτλο «Everybody Else Is Doing It» κατέκτησε το βρετανικό Νο1.

Το «Need to Argue» ωστόσο ήταν ο δίσκος που καθιέρωσε τη μπάντα με επιτυχίες όπως το «Zombie», το «Ridiculous Thoughts» και το «Ode to My Family». Ο δεύτερος δίσκος τους έγινε επτά φορές πλατινένιος στην Αμερική και πέντε φορές πλατινένιος στην Ευρώπη, κατακτώντας το νούμερο ένα στα charts πολλών χωρών.

Οι Cranberries έχουν στο ενεργητικό τους τέσσερα top 20 Billboard, 8 hits singles και πάνω από 40.000.000 πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Τα μέλη των Cranberries είναι οι: Dolores O’Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan and Fergal Lawler.