Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Εncardia στο Αρχοντικό Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη

Οι Εncardia στο Αρχοντικό Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη
Με κιθάρες, ντέφια, ακορντεόν, φυσαρμόνικες, καστανιέτες, μαντολίνα και νταούλια, οι Encardia ταξιδεύουν στη Μυτιλήνη

την Τρίτη 13 Ιουλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νομαρχία Λέσβου.

Ασυγκράτητοι  μουσικοί και δύο αεικίνητες χορεύτριες ευθυμούν, χορεύουν και ανασυνθέτουν με τρόπο μοναδικό μουσικές και τραγούδια ελληνόφωνα της Κάτω Ιταλίας.

Οι encardia θα μας παρασύρουν στο μεσογειακό πάθος της Ναπολιτάνικης tammuriata και την εκστατική γιορτή της tarantella pizzica, με μουσικές ιστορίες για κουρσάρους και αγίους αλλά και για ταραντούλες που σε γιατρεύουν απ΄ όλες τις αρρώστιες...

Μία εκρηκτική μουσική παράσταση , γεμάτη μεσογειακό πάθος, έκσταση, κέφι και χορό από τους encardia, που για μία ακόμη φορά θα μας φανερώσουν τα μυστικά μονοπάτια που οδηγούν στα πιο φωτεινές πεδιάδες του Ιταλικού Νότου!

Μία παράσταση που γίνεται ταξίδι, ένα ταξίδι που γίνεται γιορτή…

Οι encardia είναι οι:

Κωνσταντίνος Κωνσταντάτος: μαντολίνο-κρουστά-τραγούδι, Βαγγέλης Παπαγεωργίου: ακκορντεόν-φυσαρμόνικα-τραγούδι, Αναστασία Δουλφή: τραγούδι-κρουστά, Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο-τραγούδι, Μιχάλης Κονταξάκης: κιθάρα-τραγούδι

Κωνσταντίνα Καλκάνη - Μαριέλα Κεσίσογλου: χορός

Πασχάλης Κολέντσης: Ήχος

Σχετικές ειδήσεις
Οι encardia live στο Φουγάρο
17.08.2016 10:00
Το ΦΟΥΓΑΡΟ, ο Όμιλος για την UNESCO Αργολίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9μμ στο Αίθριο 1 το συγκρότημα encardia στη μουσική παράσταση «Τραγούδια και Όνειρα», που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Οι encardia live στην Αυλή των Νεραϊδοθαυμάτων
08.08.2016 17:13
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στις 21:00, στη σκηνή της Αυλής των Νεραϊδοθαυμάτων, στα Κοντόπουλα Κεραμειών θα απολαύσουμε τους encardia.
100 Κιθάρες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
27.07.2016 10:17
Οι 100 Κιθάρες, ο Βαγγέλης Μπουντούνης, η Μάρω Ραζή και 300 περίπου συντελεστές – χορωδοί, σολίστες, ερμηνευτές - τιμούν την μαγεία της κιθάρας και της μουσικής με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Μουσικοί συσχετισμοί του Άρη Γραικούση ταξιδεύουν στην Ελλάδα
25.05.2016 14:47
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016.
Emigranti: μια παράσταση από τους encardia στο Faust
29.02.2016 11:43
Οι encardia παρουσιάζουν στο Faust, από τις 6 Μαρτίου 2016, το Emigranti, μία παράσταση μνήμης και ελπίδας.