Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Ιστορία του ελληνικού ροκ σε 4 ώρες

Η Ιστορία του ελληνικού ροκ σε 4 ώρες
Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στο γήπεδο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο διοργανώνεται μια μεγάλη ροκ συναυλία με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,

«Σπυριδούλα», Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη και Lexicon Project.

Μία συναυλία-σταθμός, που κουβαλάει τη μεταπολίτευση, δεμένη όμως καλλιτεχνικά και πολιτικά με το όλο κλίμα της εποχής μας, θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
Οι «Lexicon Project» συναντούν τον πάντα εκρηκτικό και λυρικό Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους «Σπυριδούλα», τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

Μια συναυλία που θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, ταξίδι στο παρελθόν, μα κυρίως προοπτική προβληματισμού και σκέψης για όλα όσα βιώνουμε αυτές τις μέρες. Μέσα από αυτήν τη συναυλία οι συντελεστές της δε θέλουν να αφήσουν το κοινό να ξεχάσει, μα ούτε και να ξεχαστεί...


Την κορυφαία αυτή συνάντηση θα ανοίξουν οι «Lexicon Project». Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελείται από τους Μιχάλη Κεχαγιά (φωνή, μπάσο), Κοσμά Μπρούσαλη(τύμπανα), Γιάννη Κοκκώνη (κιθάρα, μελλόντικα, φωνητικά) και τον Πάνο Χαραλαμπίδη (κιθάρες).

Όσο για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους Σπυριδούλα, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον Λάκη Παπαδόπουλο, οι συστάσεις είναι περιττές! Εσείς απλώς ετοιμαστείτε να ροκάρετε. 

Η συναυλία διοργανώνεται από την  Ελληνική Λέσχη Υποστηρικτών Μοτοσικλέτας Harley Davidson, στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στην Τεργέστη
29.11.2016 16:58
Συναυλία, για πρώτη φορά στην Ιταλία, από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου διοργανώνεται στην Τεργέστη, από την Ελληνική Κοινότητα της πόλης, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2016, στη Sala Tripcovich.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για μία συναυλία στην Τεχνόπολη
26.08.2016 17:26
Με το συναυλιακό καλοκαίρι να πλησιάζει στο τέλος του, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους θα καταλάβουν τη γνώριμη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια συναυλία-επιστέγασμα στους «5 χειμώνες και 6 καλοκαίρια» που πέρασαν μαζί.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Κρήτη
15.07.2016 14:44
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ΒΑΒΕΛ, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου εμφανίζονται στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, την Τρίτη 19 Ιουλίου στον Λόφο Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο «Τεχνόπολις» στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
13.07.2016 16:50
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για ένα μουσικό παιχνίδι, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στα πλαίσια του 3on3 Giants.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τραγουδά για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο
09.06.2016 13:38
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα βρίσκονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.