Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στο γήπεδο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο διοργανώνεται μια μεγάλη ροκ συναυλία με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου,

«Σπυριδούλα», Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη και Lexicon Project.

Μία συναυλία-σταθμός, που κουβαλάει τη μεταπολίτευση, δεμένη όμως καλλιτεχνικά και πολιτικά με το όλο κλίμα της εποχής μας, θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
Οι «Lexicon Project» συναντούν τον πάντα εκρηκτικό και λυρικό Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους «Σπυριδούλα», τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

Μια συναυλία που θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, ταξίδι στο παρελθόν, μα κυρίως προοπτική προβληματισμού και σκέψης για όλα όσα βιώνουμε αυτές τις μέρες. Μέσα από αυτήν τη συναυλία οι συντελεστές της δε θέλουν να αφήσουν το κοινό να ξεχάσει, μα ούτε και να ξεχαστεί…

Την κορυφαία αυτή συνάντηση θα ανοίξουν οι «Lexicon Project». Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελείται από τους Μιχάλη Κεχαγιά (φωνή, μπάσο), Κοσμά Μπρούσαλη(τύμπανα), Γιάννη Κοκκώνη (κιθάρα, μελλόντικα, φωνητικά) και τον Πάνο Χαραλαμπίδη (κιθάρες).

Όσο για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τους Σπυριδούλα, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον Λάκη Παπαδόπουλο, οι συστάσεις είναι περιττές! Εσείς απλώς ετοιμαστείτε να ροκάρετε. 

Η συναυλία διοργανώνεται από την  Ελληνική Λέσχη Υποστηρικτών Μοτοσικλέτας Harley Davidson, στα πλαίσια του Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.