Ο Νίκος Γκαραβέλας διοργανώνει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» ένα φεστιβάλ που αποτελεί

πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός για τους φίλους της country μουσικής, το 8th Country Music Festival, τι οποίο θα φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου.
 
Στην 8η αυτή διοργάνωσή του παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη μία ξεχωριστή τραγουδίστρια την Jamie O’ Neal. Η Jamie έχει χαρακτηριστεί από μουσικοκριτικούς ως η Φεράρι των φωνών, ενώ έχει ξεχωρίσει από πολύ νεαρή ηλικία για την απόλυτη φωνή της και το στιχουργικό της ταλέντο.

Ξεκίνησε την καριέρα της με αλλεπάλληλα Νο 1 «There Is No Arizona», «When I Think About Angels», «Shiver», «Trying To Find Atlantis» και το Νο 3 «Somebody\’s Hero». Έχει κερδίσει βραβείο ACM Top New Female Vocalist και ανακηρύχτηκε Top New Country Artist από το περιοδικό Billboard. Έχει 4 υποψηφιότητες για Grammy, δύο από τις οποίες ως συνθέτης/στιχουργός και Best Country Song «Arizona» και «When I Think About Angels», ενώ έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις.

Για την εμφάνισή της στην Ελλάδα δηλώνει: «Είναι εκπληκτικό να σκέφτομαι ότι οι Έλληνες με γνωρίζουν και αγαπούν τη μουσική μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπημένο μου φίλο Νίκο για την πρόσκληση. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να τραγουδήσω για όλους σας».

Το 8th Country Music Festival ανοίγουν ο Γιώργος Γάκης & The Troublemakers, ένας από τους καλύτερους Έλληνες performers που με ρυθμούς rock\’n roll, south rock, honky tonk και τη μοναδική σκηνική του παρουσία θα ξεσηκώσει το κοινό.

Συμμετέχει η Χαρίκλεια, η γυναικεία δύναμη στην ελληνική Country μουσική σκηνή. Η Χαρίκλεια έγινε ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο Χ-Factor 2.