Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με άρωμα Κρήτης στους Βράχους

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με άρωμα Κρήτης στους Βράχους
Την Παρασκευή 9 Ιουλίου ο Μίλτος Πασχαλίδης ανηφορίζει στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη με όλα τα ήδη αγαπημένα στο κοινό τραγούδια του, με

ένα νέο δίσκο αλλά και εκλεκτή παρέα. Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδιδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί.  Συγχρόνως, συνεχίζει να δίνει αδιάκοπα το παρών  στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην νέα του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και η συνεργασία του με τον Ψαραντώνη στο παραδοσιακό «Όσο βαρούν τα σίδερα».

Η φετινή παράσταση του Μιλτιάδη Πασχαλίδη στο Θέατρό Βράχων Παρασκευή 9 Ιουλίου, δεν θα μπορούσε, λοιπόν, παρά να έχει  έντονο άρωμα Κρήτης.

Σε αυτή την ατμόσφαιρα θα συμβάλλει με τη συμμετοχή του ο κορυφαίος και πρωτοπόρος εκτελεστής της παραδοσιακής μας μουσικής, Ψαραντώνης. Παράλληλα θα ακουστούν τραγούδια από τις παλαιότερες δισκογραφικές εργασίες του τραγουδοποιού, καθώς και κάποιες επιλεγμένες διασκευές- εκπλήξεις. 

Συμμετέχουν ακόμα, η λυράρισα και ερμηνεύτρια Γεωργία Νταγάκη μαζί με τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου , η νέα τραγουδοποιός Ευτυχία Μητρίτσα, ο Στέλιος Κάτσαρης, η Φρόσω Στυλιανού και εξαμελής ορχήστρα με υπεύθυνο έναν απ τους κορυφαίους Έλληνες μουσικούς, τον Θύμιο Παπαδόπουλο.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω
31.08.2016 11:35
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Τεχνόπολις
21.07.2016 13:36
Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχονται πλήρως φορμαρισμένοι στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο!
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδούν για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο Θέατρο
09.06.2016 11:37
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
31.05.2016 11:40
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος, και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.