Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Κέρδισε το αγαπημένο σου βιβλίο

Κέρδισε το αγαπημένο σου βιβλίο
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό για τους φίλους και τις φίλες του βιβλίου. 300 τυχεροί κερδίζουν το

αγαπημένο τους βιβλίο, το καλύτερο δηλαδή ταξίδι νου και ψυχής για το καλοκαίρι.


Γνωρίστε σπουδαία μυθιστορήματα ελλήνων συγγραφέων αλλά και συγγραφέων από όλο τον κόσμο, αστυνομικές περιπέτειες και θρίλερ που ξυπνάνε τις αισθήσεις, βιβλία φαντασίας που κόβουν την ανάσα, έγκυρες και συναρπαστικές βιογραφίες, graphic novel για όσους αγαπούν τα κόμικς κ.ά.

Οι αναγνώστες μπορούν να επισκεφθούν τον δικτυακό μας τόπο http://www.metaixmio.gr/, να διαβάσουν αποσπάσματα από τα νέα μας βιβλία και να κερδίσουν. Αρκεί να επιλέξουν το αγαπημένο τους καλοκαιρινό ανάγνωσμα και να πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για να το αποκτήσουν.

Δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν τη φόρμα του διαγωνισμού έως τις 10 Ιουλίου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον δικτυακό τόπο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στις 15 Ιουλίου.
 
Κάθε αναγνώστης μπορεί να επιλέξει μόνο ένα βιβλίο και να συμμετάσχει μόνο μία φορά.

Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους με την επίδειξη της ταυτότητάς τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, τηλ. 211 3003580) έως τις 31 Ιουλίου. Όσοι από τους νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

Σχετικές ειδήσεις
Τα άλογα των συγγραφέων - Ελένη Λαδιά
10.10.2016 12:55
Οι εκδόσεις της Εστίας ανακοινώνουν το νέο βιβλίο της Ελένης Λαδιά, Τα άλογα των συγγραφέων. Μικρά δοκίμια.
Καλοκαιρινό Bazaar βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταιχμιο
22.06.2016 11:00
Από την Τρίτη, 21 Ιουνίου έως και το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016, ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει καλοκαιρινό Bazaar Βιβλίου με μοναδικές προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, σε πολύ χαμηλές τιμές!
Οι εκδόσεις Ίκαρος γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 2016
19.04.2016 10:28
Οι εκδόσεις Ίκαρος συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του βιβλίου με μια συνάντηση συγγραφέων, ποιητών και εικονογράφων που εκδίδουν τα βιβλία τους στον Ίκαρο, στο ιστορικό βιβλιοπωλείο της οδού Βουλής 4 στις 23 Απριλίου.
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο χαρίζουν βιβλία σε όσους το έχουν ανάγκη
16.12.2015 11:13
Βοήθησε τις εκδόσεις Μεταίχμιο να χαρίσουν βιβλία σε όσους το έχουν ανάγκη και κέρδισε μια βιβλιοθήκη γεμάτη pocket.
Οι αναγνώστες επιλέγουν το εξώφυλλο του νέου βιβλίου του Τζούλιαν Μπαρνς
14.12.2015 11:25
Οι αναγνώστες επιλέγουν το εξώφυλλο για το νέο βιβλίο του μεγάλου Βρετανού συγγραφέα Τζούλιαν Μπαρνς με τίτλο «Ο αχός της εποχής».