Οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό για τους φίλους και τις φίλες του βιβλίου. 300 τυχεροί κερδίζουν το

αγαπημένο τους βιβλίο, το καλύτερο δηλαδή ταξίδι νου και ψυχής για το καλοκαίρι.

Γνωρίστε σπουδαία μυθιστορήματα ελλήνων συγγραφέων αλλά και συγγραφέων από όλο τον κόσμο, αστυνομικές περιπέτειες και θρίλερ που ξυπνάνε τις αισθήσεις, βιβλία φαντασίας που κόβουν την ανάσα, έγκυρες και συναρπαστικές βιογραφίες, graphic novel για όσους αγαπούν τα κόμικς κ.ά.

Οι αναγνώστες μπορούν να επισκεφθούν τον δικτυακό μας τόπο http://www.metaixmio.gr/, να διαβάσουν αποσπάσματα από τα νέα μας βιβλία και να κερδίσουν. Αρκεί να επιλέξουν το αγαπημένο τους καλοκαιρινό ανάγνωσμα και να πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για να το αποκτήσουν.

Δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν τη φόρμα του διαγωνισμού έως τις 10 Ιουλίου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον δικτυακό τόπο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στις 15 Ιουλίου.
 
Κάθε αναγνώστης μπορεί να επιλέξει μόνο ένα βιβλίο και να συμμετάσχει μόνο μία φορά.

Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους με την επίδειξη της ταυτότητάς τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, τηλ. 211 3003580) έως τις 31 Ιουλίου. Όσοι από τους νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.