Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Mudhoney - The Lucky Ones

Mudhoney - The Lucky Ones
Το όγδοο άλμπουμ των Mudhoney, μέσα σε 20 χρόνια αδιάκοπου rock \'n\' roll, είναι γεγονός. Μέσα σε έντεκα καινούργια κομμάτια πείθουν ότι δεν είναι τυχαία μια τόσο πετυχημένη μπάντα .

Με την γνώστη τους σύνθεση , τον Mark Arm στην κιθάρα και στην φωνή , τον Steve Turner στην κιθάρα, τον Guy Maddison στο μπάσο και τον Dan Peters στα ντραμς, οι Μudhoney, η μπάντα από το Σιάτλ της Αμερικής, κυκλοφορούν το όγδοο άλμπουμ τους.

Έχοντας σαν μότο \"το παρελθόν δεν έχει σημασία, το μέλλον μοιάζει έντονο\",το οποίο το δηλώνουν από το πρώτο κιόλας κομμάτι του δίσκου, μας δίνουν έντεκα καινούργια κομμάτια με την έμφαση στο ρυθμό και μια νέα οργή να διακατέχει τα riff τους, και αποδυκνείονται αντάξιοι της φήμης τους.

Και θα το αποδείξουν και στα λαιβ τους αφού έχουν ήδη κανονίσει την περιοδεία τους στην αμερική.

Η έκδοση του δίσκου υπάρχει και σε βινύλιο και περιλαμβάνει ένα κουπόνι για free download του άλμπουμ.

Περισσότερα για τους Mudhoney στην προσωπική τους σελίδα: http://www.myspace.com/mudhoney

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Τheodore live στο Θέατρο “Απόλλων” στη Σύρο
10.10.2016 14:58
To Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Theodore θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο περίφημο θέατρο «Απόλλων» στη Σύρο, μια παράσταση βασισμένη σε κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not). Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους μουσικούς της προσωπικής του μπάντας και από ένα σχήμα εγχόρδων – δύο βιολιά, μία βιόλα και τσέλο.
 Half Kiss Half Pain: Το νέο άλμπουμ  των The Callas
26.08.2016 10:26
Οι The Callas επιστρέφουν με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Half Kiss Half Pain” σε παραγωγή του Jim Sclavunos, για δεύτερη φορά μετά την πολύ πετυχημένη συνεργασία τους στο προηγούμενο album τους, “Am I Vertical?”, από την Inner Ear.
Athena -
09.08.2016 13:39
Η περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Athena (Αθηνά Ανδρεάδη) συνεχίζει μετά την πολύχρονη επιτυχία της στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο της στις ΗΠΑ με το νέο άλμπουμ «Ready for the Sun», που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2017.