Την Τετάρτη 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στο Κηποθέατρο Παπάγου, που ήταν προγραμματισμένη

για τις 30 Ιουνίου αλλά αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την βροχή.

Η προπώληση  των εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από τα Public και τα Fnac. Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για την συναυλία στις 30/6 αυτά ισχύουν κανονικά. Για επιστροφή εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω της Ticketone, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Cricos στο τηλ.: 210 7213444.

Να υπενθυμίσουμε πως Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν, στη μοναδική τους καλοκαιρινή αθηναϊκή συναυλία, την παράσταση «BIG BΑΝD με δύο μόνο μουσικούς, αλλά 30 μουσικά όργανα επί σκηνής!

Την «μεγάλη μπάντα»,που πρωτοπαρουσιάστηκε με επιτυχία φέτος στο «Μετρό», αποτελούν στην ουσία οι… εξής δύο: ο Σταμάτης Σταματάκης στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Κατσάνος, συλλέκτης και σολίστας όλων των μουσικών οργάνων που δεν σκέφτεται ποτέ να μάθει κανείς: μουσικό πριόνι, theremin, βιμπραντονεόν, hang, καλίμπα, glockenspiel, στυλόφωνο είναι λίγα μόνο από τα όργανα που χρησιμοποιεί στην παράσταση, στήνοντας ένα «μουσικό περίπτερο» που ίσα-ίσα αφήνει λίγο χώρο στην κιθάρα και στα πλήκτρα του Φοίβου.

Έκτακτη φιλική συμμετοχή ο ντράμερ Σταύρος Μοσχούτης.

Οι τέσσερις τους, παρέα με τη Ρένα Μόρφη στο τραγούδι, «παίζουν» με το υλικό του τραγουδοποιού,  αλλά και με τραγούδια του Cohen  και του Prince, του Καζαντζίδη και της Πλάτωνος.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Le Page, από τα πιο ενδιαφέροντα νέα συγκροτήματα της ελληνικής indie-pop σκηνής. Ένα boy-girl γκρουπ, που με τον ηλιόλουστο νεο-φολκ ήχο του, με το toy piano, τις φυσαρμόνικες, και τα «παιδικά» φωνητικά του, έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις και οδεύει με ενθουσιασμό προς το πρώτο του LP.