Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Xinis Education Festival 2010

Xinis Education Festival 2010
Οι 19ες Ετήσιες Εκθέσεις σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας ήταν τα events του καλοκαιριού! Συνολικά περισσότεροι από 2.500 καλεσμένοι απόλαυσαν τα πραγματικά εντυπωσιακά shows ...

που παρουσίασαν οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας τόσο στο πανέμορφο κτίριο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, όσο και στο εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας την Τετάρτη 16 και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου αντίστοιχα.

Οι εκθέσεις των σπουδαστών θα είναι ανοιχτές για το κοινό έως τις 20 Οκτωβρίου 2010 και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από τις δύο αυτές εκθέσεις για να ολοκληρωθεί το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2010, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ της χώρας μας.

Πρόκειται για ένα τετράμηνο Φεστιβάλ  (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος) με περισσότερες από 80 εκδηλώσεις, ημερίδες, happening, εκδρομές και parties. Στόχος του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2010 είναι  η αφύπνιση, η εξέλιξη και γιατί όχι, η αλλαγή στα πράγματα που επικρατούν και χαρακτηρίζουν την εκπαίδευση σήμερα.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ορισμένες από τις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ:
• Ημερίδες για την προστασία του Περιβάλλοντος στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
• Επιστημονική εσπερίδα με θέμα: «Η μικρομεσαία επιχείρηση του αύριο μπροστά στις προσκλήσεις του σήμερα».
• Εσπερίδα αφιερωμένη στην υγεία με θέμα τα Βλαστοκύτταρα.
• Δύο μεγάλες αιμοδοσίες την Τετάρτη 10 Μαρτίου και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου,
• Εξειδικευμένα σεμινάρια μαγειρικής τέχνης σε συνεργασία με το Chef’s Club Αθηνών, την εταιρεία Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες και τον Οργανισμό Ελέγχου Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.
•  Βράβευση του κ. Αθανάσιο Σκούρα (Executive Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων) από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
• Πασχαλινή εκδήλωση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.
• Το BEAUTY ACADEMY των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, διοργάνωσε εξαιρετικές εσπερίδες, ομιλίες και επαγγελματικά ταξίδια σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.
• Σεμινάριο από τον τομέα Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε συνεργασία με το γνωστό διαιτολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη με θέμα τη νευρική ανορεξία.
• Καλοκαιρινή εκδρομή στη Μύκονο.
• Συμμετοχή στην έκθεση ΠΑΙΔΙΑΔΡΟΜΗ 2010 με τους σπουδαστές των Παιδαγωγικών

Για το 2011, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, θα προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω  και θα αποδείξει με τον πιο έμπρακτό τρόπο την προσήλωση του στα ιδανικά της  εταιρικής κοινωνικής ευθύνη.

Οι εκδηλώσεις του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2011 είναι αφιερωμένες στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, στους οποίους ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ είναι υποστηρικτής. 

Σχετικές ειδήσεις
Akmi Film Festival στον Κινηματογράφο Τριανόν
27.09.2016 11:17
Το ΑΚΜΙ FILM FESTIVAL έρχεται στον Κινηματογράφο Τριανόν. Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου πρόκειται να προβληθούν οι κινηματογραφικές ταινίες των σπουδαστών του Α’ έτους ενώ την Τετάρτη στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, θα προβληθούν τα κινηματογραφικά έργα των σπουδαστών του Β’ έτους.
LOBArt Festival 2016: H Street Art πλευρά της Ιστορίας
17.08.2016 17:12
Το LOBArt Festival αποτελεί ένα καινοτόμο αναπτυξιακό festival με σκοπό τις δημόσιες τοιχογραφίες και εικαστικές εκθέσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας και του εξωτερικού, καθιστώντας τον πολιτισμό ως απαραίτητο εργαλείο στην εν γένει πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής και ολόκληρης της χώρας.
2ο Inport Festival στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
08.06.2016 17:06
Το Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας «INPORT»/INPORT FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στις 15 και 16 Ιουνίου 2016.
Girls have the Power @ Colour Day Festival
06.06.2016 13:07
Το Colour Day Festival το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 γεμίζει και on stage με άρωμα γυναίκας!
Festival Μηδέν 2016: Ανοικτή πρόσκληση υποβολής έργων βίντεο
16.03.2016 13:37
Το Video Art Festival Μηδέν καλεί όλους τους βιντεοκαλλιτέχνες και δημιουργούς βίντεο να στείλουν έργα τους για τις επόμενες εκδηλώσεις και συνεργασίες του Festival Μηδέν.