Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι με… Γκάζι και Εισιτήρια Διπλά

Η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι με… Γκάζι και Εισιτήρια Διπλά
Το μοναδικό καλοκαιρινό ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας δίνει την Τετάρτη 30 Ιουνίου η Νατάσσα Μποφίλιου

στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, προσκαλώντας το σε ένα καινούργιο μουσικό ταξίδι για τόπους και αισθήματα, που αποτελούν σημεία αναφοράς και αγαπημένους προορισμούς.

Σταθεροί συνεπιβάτες της ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στην καλλιτεχνική επιμέλεια και ο Θέμης Καραμουρατίδης, στις ενορχηστρώσεις.

Μαζί με το νέο της δίσκο, που έχει τίτλο «Εισιτήρια Διπλά» και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, θα ακουστούν τραγούδια από τις «Εκατό Μικρές Ανάσες», το «Μέχρι το τέλος» και τα «Τρία Μυστικά», με ενδιάμεσες «στάσεις» σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, σε μια διαφορετική παράσταση , που συνδυάζει το λόγο με τη μουσική και την εικόνα με τους ήχους.

Λίγο πριν αρχίσει το μουσικό ταξίδι της Νατάσσας, δύο νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης & η Μαρία Παπαγεωργίου, θα ανέβουν στη σκηνή , παρουσιάζοντας τη δική τους νέα δουλειά από το δίσκο και το καινούργιο υλικό τους «Όμορφοι και Ηττημένοι».

«Ήταν 24 Ιουνίου 2009 όταν η «Τεχνόπολις», υλοποιώντας την αγάπη του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για τους νέους δημιουργούς και καλλιτέχνες, αγκάλιαζε το θεσμό, που άρχισε το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα, «Η Νέα Γενιά της μουσικής πατάει στο Γκάζι», ξεκινώντας με τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία δικαιώνει διαρκώς αυτή την επιλογή.

Ένα χρόνο αργότερα, έπειτα από έναν θριαμβευτικό χειμώνα ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, η ερμηνεύτρια επιστρέφει με νέο δίσκο στις αποσκευές της και μία ολοκαίνουργια παράσταση, ξανανοίγοντας τον κύκλο εμφανίσεων νέων ερμηνευτών που και αυτό το καλοκαίρι θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους Αθηναίους και όχι μονό...», τονίζει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΣ της «Τεχνόπολις» κ. Φώτης Ιγνατίου.

Μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζουν τη δουλειά τους οι φίλοι της
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης & Μαρία Παπαγεωργίου

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Video Art: Παντελής Φραντζής
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης


Σχετικές ειδήσεις
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Πάτρα
16.08.2016 14:50
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Κρήτη
15.07.2016 14:44
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ΒΑΒΕΛ, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου εμφανίζονται στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, την Τρίτη 19 Ιουλίου στον Λόφο Φορτέτζας, στο Ρέθυμνο και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο «Τεχνόπολις» στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Φεστιβάλ Οίτης
17.06.2016 16:47
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στον Βόλο
02.06.2016 11:42
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 εμφανίζονται στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο Βόλο.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Δάσους
19.05.2016 12:41
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για μία και μοναδική βραδιά την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τους στη Θεσσαλονίκη.