Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ν.Ο.Η.Α στην Τεχνόπολη

Οι  Ν.Ο.Η.Α στην Τεχνόπολη
Οι Ν.Ο.Η.Α., μία από τις πιο pop avant-garde μπάντες της Ευρώπης έρχονται στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία το Σάββατο 26 Ιουνίου

στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι. Τα μηνύματα που έρχονται από την καλοκαιρινή περιοδεία τους, που άρχισε στις 28 Απριλίου στην Πράγα, είναι ενθαρρυντικά, αφού όπου εμφανίστηκαν οι συναυλίες τους ήταν sold out.

«Η περιοδεία μας κάθε φορά είναι μια φανταστική εμπειρία», μας λέει η Ισπανίδα Μινέρβα Ντιάζ Πέρεζ-Γκίγιο που μαζί με τον Νεοϋρκέζο Τσέρυ είναι οι τραγουδιστές αυτής της πολυεθνικής μπάντας που τη συμπληρώνουν Τσέχοι και Γερμανοί μουσικοί. «Η μουσική μας δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από την ταυτότητά μας», συμπληρώνει η Μινέρβα Ντιάζ, «ιδιαίτερα μας αρέσουν τα ακούσματα των Βαλκανίων που σε πολλά τραγούδια είναι ο πυρήνας της μουσικής μας».

Και δεν έχει άδικο αφού το νέο τους cd «Respect The Menu» αλλά και το καινούργιο τους single «Dejalo» κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο στις προτιμήσεις των βαλκανικών χωρών.  

Οι Noise Of Human Art, όπως είναι και ο ολοκληρωμένος τίτλος του συγροτήματος, είναι ένας μαγικός μουσικός συνδυασμός από breakbeats, drum & bass, electric jazz, pop και 100% fun club beats που μαγεύει το κοινό της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία προστίθενται όλο και νέες πόλεις, κάνοντας την μουσική βιομηχανία να τους θεωρεί μια υπολογίσιμη δύναμη τόσο στη δισκογραφία όσο και στα live.

Η σκηνική τους παρουσία και η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στις συναυλίες τους δικαιολογημένα κάνουν τους Ν.Ο.Η.Α. να ξεχωρίζουν και να θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα γκρουπ των φεστιβάλ, που ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό τόσο με την μοναδική μουσική τους όσο και με τις ξεχωριστές εμπνεύσεις τους.

Το παζλ του φεστιβάλ θα oλoκληρωθεί με τους Code, Shapeless και Biotech, αλλά οι εκπλήξεις σε αυτή τη μουσική γιορτή δεν σταματούν εκεί.

Σχετικές ειδήσεις
Η Φιλαρμονική του Βερολίνου, υπό τον μαέστρο Τουγκάν Σοχίεφ στο Μέγαρο Μουσικής
11.10.2016 12:29
Ενάμιση χρόνο μετά την εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το Κοντσέρτο της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου, ένα από τα καλύτερα μουσικά σύνολα του κόσμου, επιστρέφει για μία και μοναδική συναυλία την Κυριακή 16 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.
The small suitcase tour: Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
07.10.2016 16:52
Μετά από τη μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη την άνοιξη αλλά και την καλοκαιρινή περιοδεία σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι, βγαίνουν ξανά στο δρόμο για τέσσερις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Μελίνα Κανά και Ο Γοής του Θησείου live στην Τεχνόπολη
08.08.2016 15:59
Η Μελίνα Κανά κι ο Γόης του Θησείου έρχονται την Τετάρτη 31 Αυγούστου στη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια μοναδική συναυλία, κορύφωση στα καλοκαιρινά μουσικά μας ταξίδια!
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
28.07.2016 13:43
Την επιστροφή στα αθηναϊκά εδάφη -μετά από τις καλοκαιρινές του συναυλίες- σηματοδοτεί η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016.
Μια συναυλία για τους πρόσφυγες: Η ΣΟΔΘ συναντά τη Moysa στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
03.06.2016 14:32
Ογδόντα Έλληνες μουσικοί, ηλικίας 15 έως 60 ετών, δύο νέοι καλλιτέχνες από το Ιράκ και τη Συρία και ένας διακεκριμένος φωτοδημοσιογράφος της Ευρώπης συναντώνται στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 8 Ιουνίου, για να αναδείξουν με ήχους, λόγια και εικόνες το σύγχρονο δράμα των προσφύγων.