Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Νύχτα της κυρίας Λουσιέν του Κοπί: Παρουσίαση

Η Νύχτα της κυρίας Λουσιέν του Κοπί: Παρουσίαση

Το Σάββατο 26 Ιουνίου η Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαρίκα Θωμαδάκη θα παρουσιάσει το βιβλίο
 

«Η Νύχτα της κυρίας Λουσιέν» του Κοπί που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Δωδώνη» σε μετάφραση Νεκτάριου-Γεώργιου Κωνσταντινίδη και επιμέλεια Ανδρέα Στάικου.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Μαρία Λάζου, υπεύθυνη της σειράς «Παγκόσμιο Θέατρο» των εκδόσεων «Δωδώνη». Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Χαρά Μπακονικόλα, Καθηγήτρια Θεατρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Τηλέμαχος Μουδατσάκις, Σκηνοθέτης-Καθηγητής Θεατρολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Αντρέας Στάϊκος, θεατρικός συγγραφέας-μεταφραστής.

Στο δραματοποιημένο αναλόγιο παίζουν οι ηθοποιοί: Στέφανος Κακαβούλης, Νάντια Μητρούδη, Τόνια Μητρούδη, Λεωνίδας Μαράκης και Μαρίνα Σωκράτη.
Σκηνοθετεί η Μαρία Κυριάκη.

Ακολουθεί δεξίωση.

Χορηγός εκδήλωσης: Crystal City Hotel

Σχετικές ειδήσεις
Παιχνίδια ή ένα φερμουάρ που έχει κολλήσει - Δήμητρα Στάικου
06.10.2016 09:41
Από τις εκδόσεις Κάπα κυκλοφορεί το θεατρικό έργο της Δήμητρας Στάικου Παιχνίδια ή ένα φερμουάρ που έχει κολλήσει.
Μια νύχτα με την Κόκκινη - Κωστής Γκιμοσούλης
31.05.2016 10:35
Το βιβλίο του Κωστή Γκιμοσούλη, Μια νύχτα με την Κόκκινη, επανακυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.
Παρουσίαση του βιβλίου
10.05.2016 10:06
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», η Θρακική Εστία Νομού Καβάλας και η Κάπα Εκδοτική σάς προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Ζήση Α. Βαπορίδη, με τίτλο Λυκούργος, ο βασιλιάς του Παγγαίου και άλλοι μύθοι της περιοχής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».
 Καρούζος μας εμπνέει: Εκδήλωση εις μνήμην του ποιητή Νίκου Καρούζου
06.04.2016 12:12
Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard, σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης", στο πλαίσιο του 1ου Πανελληνίου Συμποσίου «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής» σας προσκαλούν την Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard, Πλατεία Φιλελλήνων, Ναύπλιο, στην Εκδήλωση εις μνήμην του ποιητή Νίκου Καρούζου, «Ο Καρούζος μας εμπνέει».
Εκδήλωση για τη μετάφραση στο Ιωνικό Κέντρο
17.03.2016 11:41
Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων του Ιονίου Πανεπιστημίου (ΠΕΕΜΠΙΠ) διοργανώνει εκδήλωση για τη μετάφραση, ανοιχτή στο κοινό, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στο Ιωνικό Κέντρο στην Πλάκα.