Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

MONIKA, Αvatar - Archangel music

MONIKA, Αvatar - Archangel music
Στα είκοσι ένα χρόνια της η Μόνικα κυκλοφορεί το ντεμπούτο της άλμπουμ με στόχο να επαναπροσδιορίσει (ή κατά μία έννοια και να διαμορφώσει) τον όρο singer / songwriter στην Ελλάδα.

Στα είκοσι ένα χρόνια της η Μόνικα κυκλοφορεί το ντεμπούτο της άλμπουμ με στόχο να επαναπροσδιορίσει (ή κατά μία έννοια και να διαμορφώσει) τον όρο singer / songwriter στην Ελλάδα.

Για να το επιτύχει αυτό χρειάστηκε να γράψει δεκατρία τραγούδια τα οποία ερμηνεύει φυσικά έχει γράψει και ερμηνεύει η ίδια. Αγγλικός στίχος επιρροές από Μορικόνε ως Χατζιδάκι και από Pj Harvey έως Μπιτλς.

Όσο για την ερμηνεία της είναι σαφές ότι κλείνει το μάτι προς την αμερικανική και αγγλική ροκ σκηνή , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κατ' ανάγκην μιμείται.

Το «Avatar» έχει έντονες φολκ - ροκ μυρωδιές και συνθέσεις που ...χαϊδεύουν το αυτί του ακροατή. Ενίοτε του προκαλούν την διάθεση να πατήσει το repeat στο cd-player

Αξιολόγηση: 3/5

Σχετικές ειδήσεις
“Here”:  Το νέο άλμπουμ της Alicia Keys
02.11.2016 12:03
Η βραβευμένη παραγωγός, δημιουργός και τραγουδίστρια, Alicia Keys επιστρέφει με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Sony Music και τη Feelgood Records.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.
Athena -
09.08.2016 13:39
Η περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Athena (Αθηνά Ανδρεάδη) συνεχίζει μετά την πολύχρονη επιτυχία της στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο της στις ΗΠΑ με το νέο άλμπουμ «Ready for the Sun», που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2017.
Midnight Rainbows: νέος δίσκος από τον Simon Bloom
06.05.2016 16:21
Ταξίδια σε μέρη μυστικά, στροβιλίσματα ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο και ουράνια τόξα μέσα στα μεσάνυχτα. Το νέο, τέταρτο, album του Simon Bloom, “Midnight Rainbows”, κυκλοφορεί την άνοιξη και βρίσκει τον Έλληνα singer - songwriter / παραγωγό να συνεχίζει στα γνωστά του μουσικά μονοπάτια.