Μια βραδιά γεμάτη μουσική, φρεσκάδα, νεολαία και παρεΐστικη διάθεση θα περάσουν όσοι βρεθούν τη Δευτέρα 21 Ιουνίου στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

αφού μια ένα νέο όνομα στο χώρο της μουσικής, ο Σπύρος Γραμμένος πραγματοποιεί την πρώτη του μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο του φεστιβάλ Βύρωνα! Μαζί του, οι συνάδελφοι και φίλοι του: Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ζακ Στεφάνου, Βασιλική Καρακώστα & Γιώργος Μυλωνάς.

Ποιος είναι όμως ο Σπύρος Γραμμένος;

Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του. Πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου Πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του. Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Άμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του Χάιζενμπεργκ.

Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς), ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Λατρεύει τη σπανακόπιτα της μαμάς του! Είναι 100 κιλά, οφιούχος ταιριάζει με τις ψηλές σκορπίνες και τον συνοδεύουν μουσικά οι ρηξικέλευθοι Meatballmaker…

Δυνατή παρουσία πάνω και κάτω από το stage με διάθεση για σάτιρα κοινωνική, πολιτική και ερωτική. Δευτέρα 21 Ιουνίου, αναμένουμε!!!

Πρόσβαση με συγκοινωνία:
Λεωφορεία 732-054-203-204
Τρόλεϊ Νο 11 (Κολιάτσου – Τέρμα Ν. Ελβετίας)