Το Σάββατο 19 Ιουνίου, τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και οι εκδόσεις Μεταίχμιο καλούν τους φίλους της λογοτεχνίας στην παρουσίαση

του νέου μυθιστορήματος του Κώστα Βαξεβάνη, «Ο άνθρωπος του τείχους». Η παρουσίαση θα γίνει στις 8.30 στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου – café Moments στην Ερέτρια.(αρχαίου θεάτρου 48, Ερέτρια) Ο Κώστας Βαξεβάνης θα συνομιλήσει με το κοινό για το νέο του βιβλίο.

Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο οι εκδόσεις Μεταίχμιο και τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με αφορμή το παιδικό βιβλίο της Κάθριν Λάσκι, «Ένα ζουζούνι παραπάνω: Η ζωή και οι περιπέτειες του Δαρβίνου».

Στην εκδήλωση η Ελένη Σβορώνου, συγγραφέας παιδικών βιβλίων  και Υπεύθυνη Προγράμματος Κατάρτισης στο WWF Ελλάς, περιμένει τους μικρούς μας φίλους για να ανακαλύψουν μαζί της πώς είναι φτιαγμένος ο κόσμος και να συνειδητοποιήσεις το θαύμα της φύσης που οδήγησε τον Δαρβίνο στη διατύπωση της πιο διάσημης θεωρίας: της θεωρίας της εξέλιξης.

Και από την Ερέτρια στη Ρόδο!

Το Σάββατο 19 Ιουνίου 2010, στις 6 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Αλφαβητάρι στη Ρόδο, Η Εύη Γεροκώστα θα αφηγηθεί το πρώτο παραμύθι που έγραψε με τίτλο  «Πώς γεννήθηκαν τα όνειρα» και θα μάθει στα παιδιά πώς να ταξιδεύουν πάνω στα σύννεφα και ν’ ακούνε τα όνειρά τους…
(ψψ).