Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΆλωςLOVE στο θέατρο Επί Κολωνώ

ΆλωςLOVE στο θέατρο Επί Κολωνώ
Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιουνίου, η ομάδα ΆλωςART παρουσιάζει την performance ΆλωςLOVE

στο πλαίσιο του φεστιβάλ Off off Athens, που πραγματοποιείται στο φουαγιέ του θεάτρου Επί Κολωνώ. 

Λίγα λόγια για το ΆλωςLOVE

Ένα ακροβατικό που σίγουρα θα σας κόψει την ανάσα. Από τη μία ένα ψάρι εκπαιδευμένο να κολυμπάει στα νερά του ψεύδους κι από την άλλη ένας πολύ-θυμος λίθος, χωρίς ήθος κι αξιοπρέπεια! Το ψάρι πηδάει απ’ το ενυδρείο του και καταφέρνει ν’ αναπνεύσει κι έξω απ’ αυτό. Κάνει ρόδα, μετά γέφυρα, μετά ανάποδη τούμπα και τελικά δίνει μία με τη φαντασμαγορική ουρά του και τα σπάει όλα φωνάζοντας «Αφύπνιση Τώρα». Δεν είναι παράκληση, αλλά απαίτηση…

Κάποιοι το έχουν ήδη δει το όνειρο. Το άκουσαν, το κυνήγησαν, του φώναξαν και σε κάποιες περιπτώσεις το άγγιξαν. Είναι αυτοί που φρόντισαν να προμηθευτούν αδιάβροχα σε τούτο το ταξίδι… Οι υπόλοιποι απλά δεν ήξεραν, αλλά σίγουρα η άγνοια δεν είναι δικαιολογία για το Σύμπαν. Μπορούν λοιπόν να μείνουν στις θέσεις τους με την υπόσχεση ότι δε θα τους κουνήσει κανείς από αυτές. Θέσεις φτιαγμένες από σκοτάδι, καθωσπρεπισμό, ματαιοδοξία και… οφθαλμαπάτη! Πρωταγωνιστής του έργου είναι ο χαμογελαστός χρόνος ο οποίος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα… Μείνετε συντονισμένοι!

 
Παίζουν οι ηθοποιοί:
Βάνα Βάσιου, Γιώργος Μηλιώτης
 
Κίνηση: Αναστασία Ζώτου

Σχετικές ειδήσεις
Blessed Breasts από την Ομάδα Arigato στο Off off Athens 8 του Επί Κολωνώ
22.06.2016 17:09
Στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ Off-off που διοργανώνει το θέατρο Επί Κολωνώ, η ομάδα Arigato παρουσιάζει την παράσταση «Blessed Breasts». Μια παράσταση (work in progress) βασισμένη στο βιβλίο της Marilyn Yalom «H ιστορία του γυναικείου στήθους».
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.
Off off Athens 8: 3η εβδομάδα παραστάσεων στο θέατρο Επί Κολωνώ
13.06.2016 14:34
Η τρίτη εβδομάδα του θεατρικού φεστιβάλ Off off Athens 8 ξεκινάει στο Θέατρο Επί Κολωνώ την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.
Off off Athens 8: 2η εβδομάδα παραστάσεων στο θέατρο Επί Κολωνώ
31.05.2016 16:44
Η δεύτερη εβδομάδα του θεατρικού φεστιβάλ Off off Athens 8 ξεκινάει στο Θέατρο Επί Κολωνώ την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Off off Athens 8: Η πρώτη εβδομάδα παραστάσεων στο Επί Κολωνώ
24.05.2016 11:58
Το φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων Off off Athens, επιστρέφει για όγδοη χρονιά στο Επί Κολωνώ, από το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016.