Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Tranquila η νέα παράσταση στο φεστιβάλ Off off Athens

Tranquila η νέα παράσταση στο φεστιβάλ Off off Athens
Την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Ιουνίου παρουσιάζεται η νέα παράσταση Tranquila, από την ομάδα Το στρίφωμα του kokomansou

στο φουαγιέ του θεάτρου Επί Κολωνώ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ performance στο οποίο συμμετέχει πλήθος νέων θεατρικών ομάδων!

Οι συντελεστές της παράστασης Tranquila είναι: Κείμενο: Παναγιώτης Καλυβίτης, Σκηνοθεσία: Τζούλια Κόγκου, Χορογραφία , επιμέλεια κίνησης: Μαργαρίτα Τρίκκα
Μουσική: Ιωσήφ Μπαγετάκος
 
Παίζουν: Θεοδόσης Κώνστας, Μάρω Μάνθου, Μάριος Σουγιουτζόγλου, Τζούλια Κόγκου

Αναζητώντας την ευτυχία στην πολιτισμένη ζωή της προόδου, των αποστάσεων, του χρήματος, της μονοτονίας.
Και η αλήθεια;
Χαμένη στις φόρμες ενός κόσμου σύγχρονου.
Χείλη ανοιγοκλείνουν μα δεν την εκφράζουν, τα σώματα δεν την ενσαρκώνουν.
Ο μονόλιθος των ανόητων έξεων διαρρηγνύεται  από τη Στιγμή.
Κι αυτή φωτίζει το παρόν. Γεννηθείς…διαρκώς.

Σχετικές ειδήσεις
Η
11.01.2017 17:18
Στη βιομηχανική περιοχή του Βοτανικού, μια νύχτα ξεφαντώματος γίνεται αφορμή για να έρθουν αντιμέτωποι με τον εαυτό τους και τα όριά τους η αριστοκράτισσα Δεσποινίς Τζούλια, ο υπηρέτης Ζαν και η μαγείρισσα Κριστίν, οι ήρωες του έργου του Αυγούστου Στρίντμπεργκ «Δεσποινίς Τζούλια» που ανεβάζει η Ομάδα CARTEL.
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.
Το Τέρας κι Εγώ του Σταμάτη Μαλέλη στο Θέατρο Αυλαία
31.05.2016 14:17
H παράσταση «Το Τέρας κι Εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη, βασισμένη στο ομότιτλο συγκλονιστικό μπέστ σέλερ, παρουσιάζεται στο Θέατρο Αυλαία την Τρίτη 31 Μαΐου και Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 από το Θέατρο Πρόβα σε διασκευή Σωτήρη Τσόγκα και Γιάννη Ζέρβα.
Δεσποινίς Τζούλια, του Αυγούστου Στρίντμπεργκ στο Θέατρο Εγνατία
09.05.2016 10:42
Η Δεσποινίς Τζούλια, του Αυγούστου Στρίντμπεργκ, η παράσταση που ενθουσίασε το κοινό και τους κριτικούς στην Αθήνα, έρχεται στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Εγνατία από τις 11 έως και τις 15 Μαΐου, για πέντε μόνο παραστάσεις.
Η Δεσποινίς Τζούλια ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα
15.04.2016 17:15
Η «Δεσποινίς Τζούλια», το ψυχαναλυτικό κομψοτέχνημα του Αύγουστου Στρίντμπεργκ γύρω από την εξουσία, τον έρωτα και την αιώνια μάχη των δύο φύλων, που παρουσιάζεται στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ ολοκληρώνει τις παραστάσεις την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, για να ταξιδέψει στη συνέχεια στις 11-15 και 18-22 Μαΐου για την Θεσσαλονίκη (Θέατρο Εγνατία) και την Πάτρα (Λιθογραφείο) αντίστοιχα.