Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Το Φεστιβάλ Πηνειού συνεχίζεται

Το Φεστιβάλ Πηνειού συνεχίζεται
Με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις συνεχίζεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πηνειού που έκανε πρεμιέρα ...

στις 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 του μήνα. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στην κοίτη του Πηνειού, στη γέφυρα του Αλκαζάρ και οι εκδηλώσεις του για το διήμερο είναι αναλυτικά:

Δευτέρα 14 Ιουνίου

Αʼ ΕΞΕΔΡΑ
9:00μ.μ. ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ,  Θεατρική παράσταση από τους μαθητές του 4ου Λυκείου Λάρισας, βασισμένο  σε έρευνες για τα προβλήματα των εφήβων, με αποσπάσματα κειμένων από το βιβλίο Ο Χορός των Μεταμφιεσμένων και ποιητικά κείμενα από το Ιδιόνυμο.

Συμμετέχουν οι: Κική Δημουλά, Κοσμάς Βίδος, Γ.Ευσταθιάδης, Δ. Γιαλαμάς,  Νίκος Καρουζος, Άρης Αλεξάνδρου, Γιώργος,Τασούλα Καραγεωργίου.  Μουσική (Θανάσης Παπαθανασίου)      

Βʼ ΕΞΕΔΡΑ
10:30μ.μ.  :Συναυλία από τοπικά σχολικά μουσικά σχήματα. Συμμετέχουν οι: LYTROSIS  Φάνης Μάντζαρης, Χρήστος Λιανος, Δημήτρης Γκουγκούδης, Νίκος Νάσιος.


NO LIMITS Μαρία Ελένη Θαλασσινού, Σπύρος Κατσαρέλης, Φάνης Παπακωνσταντίνου , Άκης Λαγγούρας, Αποστόλης Κωστούλης. 


SEA OF FIRE Πέτρος Παλάσκας, Βασίλης Σιέρρας, Βαγγέλης Πατσιανόπουλος, Σωτήρης Πατσιανόπουλος, Ελένη Λάμπρου , Κατερίνα Καρακάση, Περικλής Τσάτζος.


ΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ Ζαχαρής Γιάννης, Αντρέας Σουρλαντζής, Βασίλης Σούκος, Φάνης Μπουχλαριώτης, Μαριάννα Σταυροπούλου

Τρίτη 15 Ιουνίου 

Α΄ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
7.30μ.μ. Θέατρο σκιών με τίτλο ο Καραγκιόζης Βιοκαλλιεργητής από τα μέλη του Κέντρου Ημέρας Γεώργιος Καπρίνης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης.      

Αʼ ΕΞΕΔΡΑ
9.00μ.μ. ΘΥΜΙΕ ΘΥΜΙΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;, θεατρική παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Μαυροβουνίου Δήμου Κραννώνος. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί : Ευάγγελος Τασιάκος, Χρήστος Καραντάνας, Κωνσταντίνος Ζαφειρίου , Δημήτριος Αθανασίου , Μαρίνα Μακρίδου, Δάφνη Καραντάνα, Γεώργιος Νοτόπουλος, Δημήτρης Ευαγγέλου, Θέμης Ανδριτσόπουλος, Σίσσυ Καραντάνα, Πολυξένη Ευαγγέλου. 

Βʼ ΕΞΕΔΡΑ
11:00μ.μ. Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας υπό την διεύθυνση του Γ.Μηνά θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα, σπουδαίων  Ελλήνων και ξένων συνθετών.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Φεστιβάλ Πηνειού 2016 στη Λάρισα
03.06.2016 16:24
Με το σύνολο κρουστών Caracatu από την Κεντρική πλατεία την Τρίτη 21 Ιουνίου, ξεκινάει το φετινό Φεστιβάλ Πηνειού, εμφανώς αναβαθμισμένο, με πολλή μουσική και δεκάδες δράσεις στην κοίτη του ποταμού, υπόσχεται να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.
Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2016»
02.06.2016 11:44
Το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων», που φέτος είναι αφιερωμένο στην Άννα Συνοδινού, επιστρέφει από τις 6 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016 με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις και υπόσχεται να κάνει το καλοκαίρι μας μοναδικό!
8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας: Το πρόγραμμα της 6ης μέρας
25.02.2016 12:41
Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται για στη Λάρισα το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ/artfools.
8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας: Το πρόγραμμα της πέμπτης ημέρας
24.02.2016 15:47
Για πέμπτη ημέρα και με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού σε όλες τις αίθουσες προβολών συνεχίζεται το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ/artfools Λάρισας.
8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας: Το φεστιβάλ συνεχίζεται!
23.02.2016 12:20
Με πολλές εκδηλώσεις και προβολές συνεχίζεται, το πρόγραμμα της Τρίτης 23 και της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου για το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας. Εκτός από την κεντρική εκδήλωση για τον Κορεάτικο Κινηματογράφο και τις Μνήμες διαίρεσης στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, θα υπάρχουν οι παρακάτω εκδηλώσεις.