Με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις συνεχίζεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πηνειού που έκανε πρεμιέρα

στις 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 του μήνα. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στην κοίτη του Πηνειού, στη γέφυρα του Αλκαζάρ και οι εκδηλώσεις του για το διήμερο είναι αναλυτικά:

Δευτέρα 14 Ιουνίου

Αʼ ΕΞΕΔΡΑ
9:00μ.μ. ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ,  Θεατρική παράσταση από τους μαθητές του 4ου Λυκείου Λάρισας, βασισμένο  σε έρευνες για τα προβλήματα των εφήβων, με αποσπάσματα κειμένων από το βιβλίο Ο Χορός των Μεταμφιεσμένων και ποιητικά κείμενα από το Ιδιόνυμο.

Συμμετέχουν οι: Κική Δημουλά, Κοσμάς Βίδος, Γ.Ευσταθιάδης, Δ. Γιαλαμάς,  Νίκος Καρουζος, Άρης Αλεξάνδρου, Γιώργος,Τασούλα Καραγεωργίου.  Μουσική (Θανάσης Παπαθανασίου)      

Βʼ ΕΞΕΔΡΑ
10:30μ.μ.  :Συναυλία από τοπικά σχολικά μουσικά σχήματα. Συμμετέχουν οι: LYTROSIS  Φάνης Μάντζαρης, Χρήστος Λιανος, Δημήτρης Γκουγκούδης, Νίκος Νάσιος.

NO LIMITS Μαρία Ελένη Θαλασσινού, Σπύρος Κατσαρέλης, Φάνης Παπακωνσταντίνου, Άκης Λαγγούρας, Αποστόλης Κωστούλης. 

SEA OF FIRE Πέτρος Παλάσκας, Βασίλης Σιέρρας, Βαγγέλης Πατσιανόπουλος, Σωτήρης Πατσιανόπουλος, Ελένη Λάμπρου, Κατερίνα Καρακάση, Περικλής Τσάτζος.

ΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ Ζαχαρής Γιάννης, Αντρέας Σουρλαντζής, Βασίλης Σούκος, Φάνης Μπουχλαριώτης, Μαριάννα Σταυροπούλου

Τρίτη 15 Ιουνίου 

Α΄ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
7.30μ.μ. Θέατρο σκιών με τίτλο ο Καραγκιόζης Βιοκαλλιεργητής από τα μέλη του Κέντρου Ημέρας Γεώργιος Καπρίνης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης.      

Αʼ ΕΞΕΔΡΑ
9.00μ.μ. ΘΥΜΙΕ ΘΥΜΙΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;, θεατρική παράσταση από την Θεατρική Ομάδα Μαυροβουνίου Δήμου Κραννώνος. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί : Ευάγγελος Τασιάκος, Χρήστος Καραντάνας, Κωνσταντίνος Ζαφειρίου, Δημήτριος Αθανασίου, Μαρίνα Μακρίδου, Δάφνη Καραντάνα, Γεώργιος Νοτόπουλος, Δημήτρης Ευαγγέλου, Θέμης Ανδριτσόπουλος, Σίσσυ Καραντάνα, Πολυξένη Ευαγγέλου. 

Βʼ ΕΞΕΔΡΑ
11:00μ.μ. Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας υπό την διεύθυνση του Γ.Μηνά θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα, σπουδαίων  Ελλήνων και ξένων συνθετών.