Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Stilleto Scag επιστρέφουν

Οι Stilleto Scag επιστρέφουν
Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Stilleto Scag την Παρασκευή 6 Ιουνίου στην τρίτη επίσημη ζωντανή τους εμφάνιση για το αθηναϊκό κοινό. Η βραδιά θα κλείσει με το Dj set των Cunted Daughter.

Το Kinky Kong φιλοξενεί τους Stilleto Scag την Παρασκευή 6 Ιουνίου στην τρίτη επίσημη ζωντανή τους εμφάνιση για το αθηναϊκό κοινό. Η βραδιά θα κλείσει με το Dj set των Cunted Daughter.

Οι Stiletto Scag δηλαδή η Ilia, o Jimmy και ο Kriton είναι μέλη μιας μπάντας που πρόκειται να τινάξει κάθε αναστολή στον αέρα. Ο ήχος τους κινείται μεταξύ του electro και του Νu School/Pop και ενσωματώνει στοιχεία από drum n bass και electropunk, κάνοντας τα κομμάτια τους να ακούγονται σαν κάλεσμα για κάθε πρωτόγονη ορμή.

Η φωνή της Ilia αποπνέει μια αμαρτωλή διάθεση, ένα νωχελικό λυρισμό. Πάνω στη σκηνή η παρουσία της είναι αδύνατο να μη μαγνητίσει τα βλέμματα. Ο ήχος των εκλεπτυσμένων Stiletto Scag ξεπερνά κάθε μουσικό trend και αναδεικνύεται με τη μεταμοντέρνα αισθητική του, που έχει στοιχεία από κάθε μουσική κουλτούρα, διατηρώντας βέβαια την ιδιαιτερότητα του.

Το trash pop dj duo Cunted Daughter εδώ και ένα χρόνο διοργανώνει parties σε χώρους όπως το Decadence, το Χοροστάσιο, τo Alley Cat, το Mad Club, τη Disco Meteorit και το Ρεσιτάλ δίνοντας ενδιαφέρον στη ζωή της πόλης και καταργώντας κάθε κλασσική δομή, που κάνει ένα party επιτυχία.

info

Ωρα Έναρξης: 22:00
Τιμή Εισόδου: 6 Ευρώ
Τηλέφωνο: 210 3210510
Kinky Kong
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
http://www.kinkykong.blogspot.com/

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
The Dubrovniks live στο Piraeus Academy
22.04.2016 14:32
To tour της χρονιάς είναι γεγονός! Μια παλιά αγάπη του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην αγκαλιά του: Οι θρυλικοί DUBROVNIKS από την Αυστραλία επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια σειρά από συναυλίες τον Ιούνιο κάνοντας στάση το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Piraeus Academy!
Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης με ζωντανή μουσική του Οργανισμού «Θέασις»
06.04.2016 13:46
Ελάτε να διασκεδάσουμε στον Πολιτιστικό Οργανισμό Θέασις το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 20.30, σε ένα γλέντι με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό.
Οι Trio De Jazz live στο El Convento Del Arte
28.03.2016 13:35
Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, οι Trio De Jazz επανέρχονται στη μουσική σκηνή του El Convento Del Arte, για μία μόνο ζωντανή εμφάνιση.
Οι Graveyard live τον Ιούνιο στο Gagarin 205
29.02.2016 16:31
Επιτέλους! Τρία χρόνια μετά το θριαμβευτικό sold out στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, οι Graveyard επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205, το Σάββατο 25 Ιουνίου.