Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι Film στο Kookoo Live Bar

Οι Film στο Kookoo Live Bar
Την Κυριακή 13 Ιουνίου οι Film με αέρα Ευρώπης εμφανίζονται στο Kookoo Live Bar, για ένα δυνατό καλοκαιρινό

Live. Aμέσως μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση τους στο SPOT Festival στις 20 Μαΐου και στο ισλανδικό Gogoyoko showcase στο Aarhus της Δανίας στις 21 Μαϊου, με τον επιτυχημένο δίσκο Persona στις αποσκευές τους και πάντα με τον δυναμισμό και την κινηματογραφική αισθητική που χαρακτηρίζει τα live τους, οι Film έρχονται με μποέμικη διάθεση να μας ταξιδέψουν με την μουσική τους από το Γκάζι σε μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου.
 
Οι Film με δέκα χρόνια παρουσίας και  ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, στα πλαίσια του Persona Tour σηματοδοτούν δυναμικά την συνέχεια της πορείας τους, με live που υπόσχονται one way ticket cinematic αποδράσεις!

FILM:
Δημήτρης Μπόρσης (μπάσο/samples/φωνή)
Κώστας Μπόρσης (τύμπανα)
Μανώλης Ζαβιτσάνος (κιθάρα)
Μαζί τους η Nalyssa Green (φωνή)

Opening act : Gloire Carton - http://www.myspace.com/exitland

Σχετικές ειδήσεις
Η Φιλαρμονική του Βερολίνου, υπό τον μαέστρο Τουγκάν Σοχίεφ στο Μέγαρο Μουσικής
11.10.2016 12:29
Ενάμιση χρόνο μετά την εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το Κοντσέρτο της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου, ένα από τα καλύτερα μουσικά σύνολα του κόσμου, επιστρέφει για μία και μοναδική συναυλία την Κυριακή 16 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.
Desert Monks live @ Kookoo
06.05.2016 14:17
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 η σκηνή του Kookoo υποδέχεται τους Desert Monks για παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Orin Kilo με τη μπάντα του.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
Οι Group PάrΩdy live στο Ρυθμός Stage
26.04.2016 15:23
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για δεύτερη φορά στο "Ρυθμός Stage" την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους.
Οι Group PάrΩdy live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
23.02.2016 13:25
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Γυάλινο - Upstage την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους μαζί μας.