Το 2ο Kosmos Festival είναι ξανά εδώ! Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Ιουνίου, το Θέατρο Βράχων θα γεμίσει με world, ethnic, soul και Jazz μελωδίες. Σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής θα δώσουν και

πάλι το παρόν. Πριν από έναν χρόνο ένα νέο φεστιβάλ γεννήθηκε. Ένα φεστιβάλ που δημιούργησαν το ΚOSMOS 93.6 και η On Stage και το οποίο επισκέφτηκαν πάνω από 8 χιλιάδες φίλοι της μουσικής οι οποίοι μοιράστηκαν μία μοναδική εμπειρία.

Πολλά και σημαντικά ονόματα επί σκηνής – Οι Solomon Burke, Νicola Conte, Yasmin Levy, Sophie Delila, Burger Project, Οrishas, Βajofondo, Τinariwen και Dub Inc -, ενδιαφέροντα side events, δεκάδες θεματικά περίπτερα και εστιατόρια με γεύσεις του κόσμου δημιούργησαν το 1ο Kosmos Festival, ένα πολύχρωμο και σύγχρονο φεστιβάλ στα πρότυπα των πιο επιτυχημένων διοργανώσεων του εξωτερικού.

Το 2ο Kosmos Festival είναι ξανά εδώ για να παρουσιάσει μερικές από τις σημαντικότερες σύγχρονες τάσεις της world, ethnic, soul και Jazz σκηνής και σας προσκαλεί για άλλη μια χρονιά σε μια λαμπερή γιορτή της μουσικής.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η μέρα – 11 Ιουνίου

The Specials

Dub Inc.

Staff Benda Bilili

2η μέρα – 12 Ιουνίου

Ojos de Brujo

Shantel

Amparo Sanchez

THE SMOKEY BANDITS

Παραγωγή – Διοργάνωση
On Stage