Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

May Day, Γυάλινη σφαίρα

May Day, Γυάλινη σφαίρα
Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των May Day, με τίτλο Γυάλινη σφαίρα, κυκλοφορεί από τη Lyra. Οι May Day, δηλαδή η Ελβίρα Δαγιόγλου

και ο Μπάμπης Συντάκης μας έρχονται από τη Θεσσαλονίκη και στην πρώτη τους αυτή δουλειά παρουσιάζουν πρωτότυπα και νεανικά, κομμάτια σε ποπ - ροκ ύφος. 

Η Γυάλινη Σφαίρα περιλαμβάνει 11 τραγούδια που θυμίζουν πόσο όμορφη είναι η ζωή. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Μπάμπης Συντάκης (στο Τι κι αν έχασες πολλά η Ελβίρα Δαγιόγλου). Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται και το τραγούδι Έτσι σε βρίσκει η ζωή με το οποίο ο Μπάμπης και η Ελβίρα συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2008.   

Οι συνεργασίες δε λείπουν από το δίσκο. Μαζί τους, στο τραγούδι Στιγμές τραγουδά και συνυπογράφει τους στίχους ο Καταχθόνιος και στο τραγούδι Τ’ αληθινά συμμετέχει ο Γιώργος Αετόπουλος. Τους συνοδεύουν επίσης σπουδαίοι μουσικοί, όπως ο Κώστας Λιόλιος, ο Αλέκος Σπανίδης, ο Αλέκος Βουλγαράκης, ο Άγγελος Πολυχρόνου, ο Γιάννης Οικονομίδης, η Μαίρη Μπρόζη και πολλοί άλλοι.

 

Σχετικές ειδήσεις
“Children”: Νέο τραγούδι του Πάνου Μπίρμπα
22.12.2016 11:10
O Πάνος Μπίρμπας μας παρουσιάζει το “Children”, το δεύτερο τραγούδι από τη δισκογραφική του δουλειά υπό τον τίτλο “Finchley Road”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη HiddenTrack Records μέσα στον χειμώνα.
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
24.11.2016 12:40
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης παρουσιάζουν, σε νέες εμφανίσεις τον Δεκέμβριο, το πιο απρόβλεπτο πρόγραμμα τους στο Club του Σταυρού Του Νότου.
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης live στο Σταυρό του Νότου
04.10.2016 14:47
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει στον Σταυρό του Νότου, τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. 
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος live στο Ίλιον Plus
07.03.2016 13:33
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος κατεβαίνει για δεύτερη φορά φέτος στην Αθήνα στο Ίλιον Plus για ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από την προσωπική δισκογραφική του πορεία.
Ο Μπάμπης Στόκας live στο club του Μύλου
08.02.2016 13:46
Στο club του Μύλου το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 με πλήρη μπάντα ο Μπάμπης Στόκας θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν.