Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Generation Mad Concert - Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Generation Mad Concert - Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Tην Κυριακή 6 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Mad, στο πλαίσιο των φετινών Mad Video Music Awards by Vodafone και λίγες μέρες πριν

την πολυαναμενόμενη βραδιά της απονομής, διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά, μία ανοιχτή προς το κοινό συναυλία εμπνευσμένη από τη Generation Mad. Live εμφανίσεις των Braiwash Squad, No Profile, Ska Bangies, Imam Baildi και Cyanna, καλλιτέχνες που αποτελούν το νέο αίμα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής και που θεωρούνται μεταξύ άλλων, γνήσιοι εκφραστές της Mad Generation.

Φέτος, τα Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone είναι αφιερωμένα στη generation next και τις νέες τάσεις τόσο στην καθημερινότητα των νέων όσο και στη μουσική , έχοντας ως κεντρικό μήνυμα επικοινωνίας τη Generation Mad: τη νέα γενιά που ωριμάζει και διαμορφώνεται μέσα από τη τεχνολογία και χτίζει το δικό της προσωπικό profile στα social networks, που διασκεδάζει καθημερινά ανακαλύπτοντας δικές της διεξόδους ψυχαγωγίας, η οποία έχει λιγότερα taboos και information storming από παντού, αλλά και τη δική της ξεχωριστή γλώσσα επικοινωνίας.

Τα Mad Video Music Awards 2010, θα διεξαχθούν στο Γήπεδο Tae Kwon Do τη Δευτέρα 14 Ιουνίου με τη χορηγία της Vodafone, αποδεικνύοντας  και πάλι πως είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς προσφέροντας ένα εκρηκτικό θέαμα με πολλές εκπλήξεις και μουσικές ανατροπές!

Σχετικές ειδήσεις
Το φθινόπωρο ξεκινά με μουσική στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
26.08.2016 13:42
Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου με συναυλίες για όλα τα μουσικά γούστα!
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
28.07.2016 13:43
Την επιστροφή στα αθηναϊκά εδάφη -μετά από τις καλοκαιρινές του συναυλίες- σηματοδοτεί η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Γιάννης Χαρούλης live στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
18.07.2016 17:03
Μετά το καλοκαιρινό, μουσικό, ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει για τρεις ακόμα μαγικές βραδιές, στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ τη Δευτέρα 5, τη Τρίτη 6 & τη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
Ευρωπαΐκή Γιορτή της Μουσικής 2016: Οι εκδηλώσεις Δήμου Αθηναίων
13.06.2016 15:49
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής είναι συνεπής στο ραντεβού της και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων πλημμυρίζει την πόλη μουσική με πρωταγωνιστές τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων.
Vinyl Attack - Generation's Party στον Βοτανικός Plus
21.03.2016 12:46
Το Vinyl Attack - Generation's Party εσπιτρέφει τον Απρίλιο με 40 χρόνια μουσικής, 20 συντελεστές επί σκηνής, σε 1 ξέφρενο πάρτι στο Βοτανικό Plus.