Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες στην Αυλαία

ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες στην Αυλαία

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης μαζί με το συγκρότημά του, Ευδαίμονες το Σάββατο 5 Ιουνίου παρουσιάζει στη μουσική σκηνή Αυλαία , τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο

 

επίσης Ευδαίμονες. Θα παίξουν ζωντανά όλα τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, όπως το πολύ πετυχημένο Αν, τα Φοβάμαι, Τραβώ γραμμή κ.ά. Στην παράσταση θα ακουστούν και παλιότερα τραγούδια του, γνωστά από τους Ενδελέχεια, παιγμένα με νέο ακουστικό ήχο καθώς επίσης και κομμάτια που αγαπά από τον ευρύτερο χώρο του ελληνικού τραγουδιού ιδωμένα με τρόπο ευδαιμονικό.

Η θητεία του τόσο στο χώρο του ηλεκτρικού όσο και σ’ εκείνον του έντεχνου και ρεμπέτικου τραγουδιού, γίνεται όχημα για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ένα μουσικό πρόγραμμα χωρίς όρια και ταμπέλες. Οι Ευδαίμονες αποτελούνται από τους Σταύρο Αναστασιάδη (κοντραμπάσο), Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, δωδεκάχορδη & ηλ. κιθάρα), Θανάση Σολούκο (ακορντεόν, πιάνο), Γιάννη Τζιάλλα (ακουστική κιθάρα), Γιώργο (bro) Mητσοτάκη (τύμπανα) και μια νέα φωνή στο τραγούδι την Εύα Λαύκα.

Σχετικές ειδήσεις
Tα κορίτσια του Νείλου - Banat El Nile Band στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.01.2017 10:59
Οι Γέφυρες Πολιτισμών, ένας από τους βασικούς άξονες εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες, φιλοξενούν, αυτό τον Ιανουάριο, μια ακόμη συναυλία που εξερευνά τα μουσικά μονοπάτια Ανατολής και Δύσης. Έτσι, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται το συγκρότημα Τα κορίτσια του Νείλου-Banat El Nile Band (μουσική διεύθυνση: Nervatte Mohamed Rifaat Garanah). Η εμφάνιση του γυναικείου μουσικού σχήματος στο Μέγαρο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα. Tη Σειρά Γέφυρες διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.
Ο Δημήτρης Μπάκουλης στο Γυάλινο Upstage
09.01.2017 11:29
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του κουαρτέτο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
Ο Δημήτρης Kαλατζής live στο Κελάρι ATHENAEUM
24.11.2016 15:57
O πιανίστας Δημήτρης Kαλατζής παρουσιάζει ένα jazz αφιέρωμα στο Κελάρι ATHENAEUM το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.
Ο Δημήτρης Κ. Καρράς live στο Athenaeum Κελάρι
27.04.2016 11:13
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, ο Δημήτρης Κ. Καρράς θα βρίσκεται από τις 22:30 στο Athenaeum Κελάρι για να μοιραστεί τραγούδια δικά του και τραγουδοποιών που έχει ξεχωρίσει.
Ο Δημήτρης Μπάκουλης ζωντανά στο Γυάλινο UpStage
08.03.2016 12:54
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και με όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του τρίο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο UpStage, μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.