Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Απόστολος Ρίζος: Συναυλία με νέο δίσκο στις αποσκευές του

Απόστολος Ρίζος: Συναυλία με νέο δίσκο στις αποσκευές του
Ο Απόστολος Ρίζος, θα δώσει τη Δευτέρα 7 Ιουνίου μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στην οποία θα παρουσιάσει και τη νέα του

δισκογραφική δουλειά, που έχει τίτλο, Τι είδες που δεν είδα εγώ; και κυκλοφορεί από τη LYRA. Τον Απόστολο Ρίζο, τον γνωρίσαμε ως ερμηνευτή των τραγουδιών του Νίκου Ζούδιαρη από τις  δισκογραφικές τους συνεργασίες στα albums Ένας κύκνος κλαίει και Φυσαλίδα.

Στο νέο του album υπογράφει ο ίδιος τη μουσική , τους στίχους και την ενορχήστρωση. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και πλαισιωμένος από μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, ο Απόστολος Ρίζος μας ταξιδεύει στην ιστορία μιας ερωτικής σχέσης, που εκτυλίσσεται σαν ταινία.

Κάθε τραγούδι και μια σκηνή αυτής της ιστορίας. Απ’ το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, θησαυροί από τις μυστικές μας διαδρομές, στο ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού μας.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα του βιμπράφωνου, οι ακουστικές κιθάρες, τα φωνητικά, η τρομπέτα, το τρομπόνι, η φυσαρμόνικα, τα έγχορδα, το μπάσο και τα τύμπανα δημιουργούν  μια grοοvy ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης.

Στη συναυλία της Δευτέρας, -  στην οποία συμμετέχει φιλικά η Ρίτα Αντωνοπούλου - εκτός από τα τραγούδια του νέου του δίσκου, ο Απόστολος Ρίζος θα ερμηνεύσει επίσης τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του με το Νίκο Ζούδιαρη αλλά και αγαπημένων τους Ελλήνων και ξένων συνθετών (Μάνου Χατζηδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη , Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου , Δημήτρη Παπαδημητρίου , Tim Buckley, κ.ά).

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο, Θοδωρής Μακαρούνης: τύμπανα
Γιάννης Βουτσινάς: ηλ.μπάσο, Παύλος Συνοδινός: ηλεκτρική κιθάρα, Απόστολος Ρίζος: ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, μελόντικα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Απόστολος Ρίζος για μία εμφάνιση στο Kremlino
31.01.2017 11:44
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τον τίτλο ‘6’ , το οποίο καταγράφηκε ως μια από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς, ο Απόστολος Ρίζος ανεβαίνει για μία δυναμική μουσική εμφάνιση μαζί με την "πολυμήχανη" μπάντα του στη μουσική σκηνή KREMLINO, στον Πειραιά, την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο  Απόστολος Ρίζος στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ
21.12.2016 16:33
Ο Απόστολος Ρίζος συναντά τον Δημήτρη Μυστακίδη το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ.
Ο Απόστολος Ρίζος στο ΙΛΙΟΝ Plus
16.11.2016 15:11
Ο Απόστολος Ρίζος έρχεται για τρεις δυναμικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016!
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).