Ο Απόστολος Ρίζος, θα δώσει τη Δευτέρα 7 Ιουνίου μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στην οποία θα παρουσιάσει και τη νέα του

δισκογραφική δουλειά, που έχει τίτλο, Τι είδες που δεν είδα εγώ; και κυκλοφορεί από τη LYRA. Τον Απόστολο Ρίζο, τον γνωρίσαμε ως ερμηνευτή των τραγουδιών του Νίκου Ζούδιαρη από τις  δισκογραφικές τους συνεργασίες στα albums Ένας κύκνος κλαίει και Φυσαλίδα.

Στο νέο του album υπογράφει ο ίδιος τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωση. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και πλαισιωμένος από μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, ο Απόστολος Ρίζος μας ταξιδεύει στην ιστορία μιας ερωτικής σχέσης, που εκτυλίσσεται σαν ταινία.

Κάθε τραγούδι και μια σκηνή αυτής της ιστορίας. Απ’ το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, θησαυροί από τις μυστικές μας διαδρομές, στο ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού μας.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα του βιμπράφωνου, οι ακουστικές κιθάρες, τα φωνητικά, η τρομπέτα, το τρομπόνι, η φυσαρμόνικα, τα έγχορδα, το μπάσο και τα τύμπανα δημιουργούν  μια grοοvy ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης.

Στη συναυλία της Δευτέρας, –  στην οποία συμμετέχει φιλικά η Ρίτα Αντωνοπούλου – εκτός από τα τραγούδια του νέου του δίσκου, ο Απόστολος Ρίζος θα ερμηνεύσει επίσης τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του με το Νίκο Ζούδιαρη αλλά και αγαπημένων τους Ελλήνων και ξένων συνθετών (Μάνου Χατζηδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Tim Buckley, κ.ά).

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο, Θοδωρής Μακαρούνης: τύμπανα
Γιάννης Βουτσινάς: ηλ.μπάσο, Παύλος Συνοδινός: ηλεκτρική κιθάρα, Απόστολος Ρίζος: ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, μελόντικα