Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Blaine L. Reininger και ο Τηλέμαχος Μούσας στην Αυλαία

Ο Blaine L. Reininger και ο Τηλέμαχος Μούσας στην Αυλαία

Ο Blaine L. Reininger συνιδρυτής των θρυλικών Tuxedomoon ενώνει τις δυνάμεις του με τον βιρτουόζο κιθαρίστα Τηλέμαχο Μούσα και την Πέμπτη 3 Ιουνίου

θα παρουσιάσουν στη μουσική σκηνή Αυλαία , την παράσταση , Non standard Standards. Jazz standards και μπαλάντες διασκευασμένα με πάθος και ψυχή, αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις κομματιών της post-punk σκηνής (Nick Cave, Echo and the Bunnymen, Lou Reed κλπ.) απαρτίζουν αυτήν την παράσταση.


Φυσικά δεν θα λείψουν οι αναφορές στο έργο του ίδιου του Blaine L. Reininger τόσο από τη συμμετοχή του στους Tuxedomoon όσο και από την προσωπική του πορεία. Όλα αυτά μέσα από την αισθαντική φωνή και το υποβλητικό βιολί του Reininger και τη δεξιοτεχνική jazz κιθάρα του Τηλέμαχου Μούσα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Τηλέμαχος Μούσας, η Νάσια Γκόφα και ο Νίκος Γιούσεφ στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών
30.12.2016 12:25
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ώρα 20:30, στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών, εγκαινιάζεται για το 2017, η επιτυχημένη σειρά συναυλιών Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο, η οποία διέτρεξε όλο το 2016 με καλεσμένους μια πλειάδα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, αγκαλιάζοντας όλα τα είδη της μουσικής.
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
The Devil Tours Again: Οι Βρετανοί Monument στο πλευρό των θρυλικών RAGE!
17.08.2016 12:32
Οι Βρετανοί Monument, δύο μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους album “Hair Of The Dog”, μας ανακοινώνουν την συμμετοχή τους στο “The Devil Tours Again” tour στο πλευρό των θρυλικών RAGE!
Συναυλία κιθάρας με τους μαθητές του Παναγιώτη Μάργαρη στον Ιανό
14.06.2016 10:09
Δεκαπέντε ταλαντούχοι νέοι κιθαριστές, μαθητές του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, θα βρεθούν στη σκηνή του IΑΝΟΥ, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016.
Jazz+Πράξεις 2016: Με Andy Sheppard και Rita Marcotulli η τελευταία μέρα
25.05.2016 13:45
Η αυλαία του «Jazz+Πράξεις 2016» θα πέσει το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 21.30 στον ατμοσφαιρικό χώρο του Αίθριου του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου με δυο τεράστια ονόματα της διεθνούς τζαζ σκηνής, τον Βρετανό σαξοφωνίστα Andy Sheppard και την Ιταλίδα πιανίστρια και συνθέτρια Rita Marcotulli να ενώνουν δημιουργικά τις δυνάμεις τους σε ένα εκλεκτικό ντουέτο παρουσιάζοντας κορυφαίες στιγμές της κοινής τους πορείας.