Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Πορτοκάλογλου, Ζιώγαλας, Φάμελλος, για καλό σκοπό!

Πορτοκάλογλου, Ζιώγαλας, Φάμελλος, για καλό σκοπό!
Ο Σύλλογος Οικογένειας του Θεραπευτικού Προγράμματος του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, διοργανώνει στις 14 Ιουνίου, την ετήσια  συναυλία του ...

στο θέατρο Λυκαβηττού, με την οικονομική υποστήριξη της Νομαρχίας Αθηνών. Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σκοπό έχει την στήριξη του έργου του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, το οποίο δημιουργήθηκε το 1989 και για 21 συνεχή χρόνια, προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών και τις οικογένειές τους.

Αυτή τη χρονιά θα τραγουδήσουμε παρέα με τους Νίκο Πορτοκάλογλου , Νίκο Ζιώγαλα, Μανώλη Φάμελλο και Στάθη Δρογώση, ξεσηκώνοντας το Λυκαβηττό και φωνάζοντας και πάλι δυνατά ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ.

O Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος , φίλοι καλοί από τα παλιά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας τον χειμώνα που μας πέρασε ένα από τα πιο επιτυχημένα και παρεΐστικα μουσικά προγράμματα, γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία.

Οι δυόμιση ώρες της καλοκαιρινής τους συναυλίας, είναι γεμάτες από τραγούδια που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει το Να Με Προσέχεις, το Πάρε Με Απόψε Πάρε με, το Η Ευτυχία Είναι Αυτό, ποιος δεν έχει περάσει τα καλοκαίρια του με το Θάλασσα μου Σκοτεινή, το Σαν Στάρ Του Σινεμά , το Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι;

Μαζί τους ο Στάθης Δρογώσης, ο οποίος θα ανοίξει την συναυλία μαζί με την μπάντα του. Ο τραγουδοποιός της νέας γενιάς βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή, έχοντας ήδη τρεις προσωπικούς δίσκους με δυνατές ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το πολύ πρόσφατο Μην Το Πεις Πουθενά και φυσικά το Βιαστικό Πουλί Του Νότου που έχει τραγουδηθεί από τον Γιάννη Κότσιρα.

Οι τρεις τραγουδοποιοί αναμειγνύονται μοναδικά σε ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής.

Σχετικές ειδήσεις
Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό
30.12.2016 17:05
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, το TrioFor παρουσιάζει υπέροχα έργα των Σούμπερτ και Μπραμς. Το σχήμα αποτελείται από τρεις ιδιαιτέρως ταλαντούχους μουσικούς που ενώθηκαν με σκοπό να προσφέρουν φρέσκιες και δυναμικές ερμηνείες σε σημαντικά έργα του ρεπερτορίου.
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος στο Kremlino
20.12.2016 10:53
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος θα βρεθούν για μία live εμφάνιση στο Kremlino, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
«Εισιτήριο»: Νέο single του Νίκου Πορτοκάλογλου
05.12.2016 10:22
H Feelgood Records και ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζουν το νέο του τραγούδι «Εισιτήριο».
Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στη Ρόδο
03.08.2016 10:41
Στο θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου, στη Ρόδο θα βρεθούν στις 8 Αυγούστου 2016 η Ελευθέρια Αρβανιτάκη κ ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Μία Συμφωνία Για Την Ιθάκη: επετειακή κυκλοφορία από την ΚΟΘ για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ
04.03.2016 16:46
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια επετειακή κυκλοφορία για τα 30 χρόνια της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης θεραπευτικής κοινότητας για χρήστες ουσιών στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το συλλεκτικό άλμπουμ «Μια Συμφωνία Για Την Ιθάκη».