Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Sereal life: μία έκθεση σε εξέλιξη

Sereal life: μία έκθεση σε εξέλιξη
Oι Sereal Designers παρουσιάζουν την έκθεση εν εξελίξει Sereal life, ένα διαδραστικό ταξίδι μέσα από σειρά έργων και happenings με περιοδικό και εξελισσόμενο χαρακτήρα, από την ...

Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Sereal Designers Athens Studio, στου Ψυρρή.

Κατά τη διάρκεια του Sereal Life προσθαφαιρούνται ενότητες και δημιουργούνται ταυτόχρονα καινούργια έργα με αποτέλεσμα η ίδια η έκθεση να μετατρέπεται σε μεταβαλλόμενο project.

Θα υπάρξουν συγκεκριμένες θεματικές παρουσιάσεις & happenings για τα οποία θα ενημερώνεται το κοινό μέσω του facebook και του site των Sereal Designers.

Οι Sereal Designers είναι μια σχεδιαστική ομάδα που από το 2004 συμπορεύεται στους αχανείς δρόμους της οπτικής επικοινωνίας, ιδρύοντας ένα δημιουργικό γραφείο με studios στην Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Με κοινό όραμα την συσπείρωση και την ανταλλαγή ιδεών και σχεδιαστικών γραφών, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα του design, εναλλασσόμενοι μεταξύ του εφαρμοσμένου και του εννοιολογικού, του επικοινωνιακού σχεδιασμού και της τέχνης.

 

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Τήνο
16.08.2016 11:29
Mε ιδιαίτερη επιτυχία εγκαινιάσθηκε η Έκθεση Ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Καρδιανή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου.
Ordinary Life: Έκθεση του Θανάση Ραχούτη στην αίθουσα τέχνης Ena
07.04.2016 12:00
Η αίθουσα τέχνης “ena” παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής του ΘΑΝΑΣΗ ΡΑΧΟΥΤΗ με τίτλο «ORDINARY LIFE».
Με τη συγκατάθεσή σας: έκθεση στο metamatic:taf
18.03.2016 12:23
Το metamatic:taf και οι METASITU με ενθουσιασμό παρουσιάζουν την έκθεση Με τη συγκατάθεσή σας που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, στις 20.30 και θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου. Η έκθεση αποτελεί ένα project σε εξέλιξη το οποίο ξεκινά με μια σειρά εκδηλώσεων - εργαστηρίων και θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τη Δευτέρα 4 Απριλίου.
Detour: Έκθεση φωτογραφίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την ομάδα 10AM
18.02.2016 14:05
Η φωτογραφική έκθεση φιλανθρωπικού χαρακτήρα ''Detour'' που διοργανώνει η δημιουργική ομάδα 10AM σε συνεργασία με το περιοδικό DAPPER DAN θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 6 Μαρτίου 2016.
People and Life: έκθεση του Eric Lee στη Blank Wall Gallery
26.10.2015 16:39
O Eric Lee, ο οποίος που γενήθηκε στη Νότια Κορέα και τώρα ζει και έργάζεται στην Αμερική, παρουσιάζει τη δουλειά του “People and Life” στη Blank Wall Gallery στην πρώτη του έκθεση στην Ευρώπη.