Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Sereal life: μία έκθεση σε εξέλιξη

Sereal life: μία έκθεση σε εξέλιξη
Oι Sereal Designers παρουσιάζουν την έκθεση εν εξελίξει Sereal life, ένα διαδραστικό ταξίδι μέσα από σειρά έργων και happenings με περιοδικό και εξελισσόμενο χαρακτήρα, από την ...

Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Sereal Designers Athens Studio, στου Ψυρρή.

Κατά τη διάρκεια του Sereal Life προσθαφαιρούνται ενότητες και δημιουργούνται ταυτόχρονα καινούργια έργα με αποτέλεσμα η ίδια η έκθεση να μετατρέπεται σε μεταβαλλόμενο project.

Θα υπάρξουν συγκεκριμένες θεματικές παρουσιάσεις & happenings για τα οποία θα ενημερώνεται το κοινό μέσω του facebook και του site των Sereal Designers.

Οι Sereal Designers είναι μια σχεδιαστική ομάδα που από το 2004 συμπορεύεται στους αχανείς δρόμους της οπτικής επικοινωνίας, ιδρύοντας ένα δημιουργικό γραφείο με studios στην Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Με κοινό όραμα την συσπείρωση και την ανταλλαγή ιδεών και σχεδιαστικών γραφών, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα του design, εναλλασσόμενοι μεταξύ του εφαρμοσμένου και του εννοιολογικού, του επικοινωνιακού σχεδιασμού και της τέχνης.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η προσωπογραφία στο έργο του Μπουζιάνη - εξέλιξη και επιρροές: έκθεση στο Μουσείο Μπουζιάνη
21.11.2016 15:35
Το Μουσείο Μπουζιάνη στη Δάφνη εγκαινιάζει την ιστορική έκθεση "Η προσωπογραφία στο έργο του Μπουζιάνη: εξέλιξη και επιρροές", με σκοπό να αναδειχτεί, μέσα από πορτρέτα - ελαιογραφίες, η αδιάκοπη διάθεση του εξπρεσιονιστή καλλιτέχνη να εκφράσει τη μετάβαση από τις κλασσικές επιρροές στην αβεβαιότητα του σχήματος.
Έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Τήνο
16.08.2016 11:29
Mε ιδιαίτερη επιτυχία εγκαινιάσθηκε η Έκθεση Ζωγραφικής της Αγγελικής Συμεωνίδη στο Pelias Life in Balance στην Καρδιανή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου.
Περί εξουσίας: project σε εξέλιξη από την Lo And Behold στο Μπάγκειον
11.04.2016 17:01
Μετά από πρόσκληση της Athens Biennale 2015-17 “OMONOIA”, η Lo and Behold συμμετέχει στη 2η Σύναψη με το σε εξέλιξη project “Περί εξουσίας”.
Ordinary Life: Έκθεση του Θανάση Ραχούτη στην αίθουσα τέχνης Ena
07.04.2016 12:00
Η αίθουσα τέχνης “ena” παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής του ΘΑΝΑΣΗ ΡΑΧΟΥΤΗ με τίτλο «ORDINARY LIFE».
Με τη συγκατάθεσή σας: έκθεση στο metamatic:taf
18.03.2016 12:23
Το metamatic:taf και οι METASITU με ενθουσιασμό παρουσιάζουν την έκθεση Με τη συγκατάθεσή σας που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, στις 20.30 και θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου. Η έκθεση αποτελεί ένα project σε εξέλιξη το οποίο ξεκινά με μια σειρά εκδηλώσεων - εργαστηρίων και θα είναι ανοιχτό στο κοινό από τη Δευτέρα 4 Απριλίου.