Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Έμιλυ Γ. και το μυστικό της σειρήνας

Η Έμιλυ Γ. και το μυστικό της σειρήνας
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, το βιβλίο της Λιζ Κέσλερ, Η Έμιλυ Γ. και το μυστικό της σειρήνας, που απευθύνεται σε παιδιά από

10 ετών και άνω. Η μετάφραση είναι της Βίκης Λιανού, ενώ το βιβλίο ανήκει στη σειρά Μικρή Πυξίδα.


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Οι άνθρωποι κι ο γοργονολαός έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους και η Έμιλι πρέπει να ακολουθήσει τις εντολές του Ποσειδώνα για την ένωση των δύο κόσμων. Επιπλέον, ύστερα από την αποβολή της από το γοργονοσχολείο, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ανακαλύψει τις χαμένες σειρήνες που έχουν διωχτεί από τον Ποσειδώνα και έχουν βρει καταφύγιο σε μια υποθαλάσσια σπηλιά

Θα μπορέσει η Έμιλι να μάθει την αλήθεια για τις χαμένες σειρήνες; Θα καταφέρει να ενώσει τους δύο κόσμους και να βρει επιτέλους την ευτυχία;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η ΛΙΖ ΚΕΣΛΕΡ γεννήθηκε το 1966 στο Σάουθπορτ στην Αγγλία. Ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας από την ηλικία των εννέα ετών, όταν δημοσιεύτηκε το πρώτο ποίημά της σε μια τοπική εφημερίδα.

Έχει εργαστεί ως δασκάλα και δημοσιογράφος και σήμερα είναι σύμβουλος εκδόσεων, ενώ παράλληλα διδάσκει δημιουργική γραφή στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Προτού μετακομίσει σ’ ένα μαγευτικό σπίτι στο Μάντσεστερ, ζούσε επί δέκα χρόνια σ’ ένα στενό σκάφος σε κάποιο ποτάμι της Αγγλίας.

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα άλλα τρία βιβλία της με τις μαγευτικές και γεμάτες δροσιά περιπέτειες της Έμιλι Γ., τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 22 χώρες, καθώς και το μυθιστόρημα ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΠΑ, ενώ ετοιμάζονται και άλλα βιβλία της Λιζ Κέσλερ.

Σχετικές ειδήσεις
Το Μυστικό - Ρόντα Μπερν
13.02.2017 10:02
Από τις εκδόσεις "Πεδίο" κυκλοφορεί η 10η Επετειακή Έκδοση του βιβλίου της δημοφιλούς Ρόντα Μπερν (Rhonda Byrne), Το Μυστικό.
Το μυστικό που ξέρουν όλοι - Φωτεινή Στεργιούλα
18.01.2017 12:46
Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Φωτεινής Στεργιούλα: «Το μυστικό που ξέρουν όλοι».
Όμορφο μυστικό - Christina Lauren
26.05.2016 12:07
Το βιβλίο της Christina Lauren (Christina Hobbs και Lauren Billings) Όμορφο μυστικό, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κεστός.
Λέγε με Καΐρα - Δημήτρης Στεφανάκης
16.05.2016 13:15
Το βιβλίο του Δημήτρη Στεφανάκη, Λέγε με Καΐρα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Σέρρα. Η ψυχή του Πόντου - Γιάννης Καλπούζος
13.04.2016 11:52
Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το βιβλίο, Σέρρα. Η ψυχή του Πόντου του Γιάννη Καλπούζου.