Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πλιάτσικας επιστρέφει στο Λυκαβηττό

Ο Πλιάτσικας επιστρέφει στο Λυκαβηττό
Την Παρασκευή 4 Ιουλίου ο γνωστός τραγουδοποιός υποδέχεται και πάλι τους φίλους του, έπειτα από τις τρεις περσινές sold out συναυλίες του, στον ίδιο χώρο. Μαζί του οι Απροσάρμοστοι, ο MC YINKA, η Joanna Drigo και η Λαμπρινή Καρακώστα .

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου ο γνωστός τραγουδοποιός υποδέχεται και πάλι τους φίλους του, έπειτα από τις τρεις περσινές sold out συναυλίες του, στον ίδιο χώρο. Μαζί του οι Απροσάρμοστοι, ο MC YINKA, η Joanna Drigo και η Λαμπρινή Καρακώστα.

Eχει γίνει πια θεσμός. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας δίνει και φέτος το καθιερωμένο πλέον ραντεβού με τους φίλους του, στον Λυκαβηττό. Στις μουσικές αποσκευές του κουβαλάει τις μεγάλες στιγμές από την έως τώρα δισκογραφία του, από το 90 μέχρι σήμερα και από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι τα προσωπικά του άλμπουμ.

Το «Μοναξιά μου όλα» ή το «Eπαψες αγάπη να θυμίζεις» και «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» θα σμίξουν με τα νεότερα «Τι δεν έμαθε ο θεός», το «Πες κάτι» αλλά και τα πολυτραγουδισμένα πλέον από το «ΟΜΝΙΑ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» ή το «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη».

Μαζί του οι Απροσάρμοστοι ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα που έπαιξαν για πάνω από 10 χρόνια με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Μια εξαιρετική συμμετοχή από το συγκρότημα που άνοιξε δρόμους για την ροκ μουσική στην Ελλάδα,αλλα και ένα αφιέρωμα στην μνήμη του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Συνοδοιπόροι επίσης ο ΜC Yinka, η Joanna Drigo και η Λαμπρινή Καρακώστα, ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες που θα τον συντροφεύσουν και στην καλοκαιρινή περιοδεία .

Info
Θέατρο Λυκαβηττού, Παρασκευή 4 Ιουλίου
Πληροφορίες: 210-6465000
Τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ , προπώληση σε όλα τα Μetropolis

Σχετικές ειδήσεις
Οι Απροσάρμοστοι live στο Κύτταρο: Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο
24.11.2016 12:29
Οι Απροσάρμοστοι δίνουν ραντεβού στο Κύτταρο για ένα μεγάλο live αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το
29.06.2016 11:22
Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας έρχεται στο Αίγιο, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”, για να ταξιδέψει με τους φίλους του με το "Rock της Δυτικής Όχθης".
Η Βασιλική Καρακώστα για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus
11.05.2016 10:41
Η Βασιλική Καρακώστα θα εμφανιστεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus.
Απροσάρμοστοι, Magic De Spell και Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο!
13.04.2016 17:02
Οι Απροσάρμοστοι, οι Magic De Spell και τα Μωρά στη Φωτιά συναντιούνται στη σκηνή του Κυττάρου για ένα ιστορικό live!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!