Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Δυναμικό ξεκίνημα τον Ιούνιο στο Floral

Δυναμικό ξεκίνημα τον Ιούνιο στο Floral
Ο πολυχώρος Floral Books & Coffee, συνεχίζει και τον Ιούνιο να φιλοξενεί ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Την Τετάρτη στις 2 Ιουνίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει

συνέντευξη τύπου της Σχολής Ορνεράκη, στις 12 το μεσημέρι. Στη συνέντευξη Τύπου, θα παρουσιαστεί από τη διεύθυνση της σχολής, η ετήσια έκθεση των σπουδαστών της με τίτλο Αποκλίνον Άστυ που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο  ΜΕΛΙΝΑ , του Πολιτισμικού Οργανισμού του  Δήμου Αθηναίων, από τις 21 μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 20.00, σειρά έχει η παρουσίαση της νέας λογοτεχνικής σειράς Πεζογραφικές Επισημάνσεις. Οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα παρουσιάζουν τους δύο πρώτους τίτλους της νέας λογοτεχνικής σειράς Πεζογραφικές Επισημάνσεις υπό τη διεύθυνση της συγγραφέως Αγγέλας Καστρινάκη: Το Λεμονοδάσος του Κοσμά Πολίτη και η Η άρρωστη πολιτεία της Γαλάτειας Καζαντζάκη.

Για τα δύο βιβλία θα μιλήσουν: ο Μένης Κουμανταρέας, συγγραφέας, ο Ευγένιος Ματθιόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης στο Παν/μιο Κρήτης και η Φωτεινή Τσαλίκογλου, Καθηγητής Ψυχολογίας στο Πάντειο Παν/μιο - συγγραφέας.