Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Η μελαγχολία του Πιγκουΐνου στο θέατρο Ελεύθερη ‘Εκφραση

Η μελαγχολία του Πιγκουΐνου  στο θέατρο Ελεύθερη ‘Εκφραση
Από την Τετάρτη 2 μέχρι και την Κυριακή 13 Ιουνίου, το έργο της Ασημίνας Ρεβύθη Η μελαγχολία του Πιγκουΐνου, ανεβαίνει στο θέατρο

Ελεύθερη ‘Εκφραση της Μαίρης Ιγγλέση. Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο του αφιερώματος στις νέες ομάδες που διοργανώνει το θέατρο με τίτλο, Βήμα Ελεύθερη Έκφραση και που σκοπό έχει να στηρίξει τις νέες θεατρικές δυνάμεις.

Το συγκεκριμένο έργο, που ανήκει στη σχολή θεάτρου του παραλόγου, διακρίθηκε στο διαγωνισμό πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα του θεάτρου μας με προκήρυξη που βγήκε στον Τύπο τον Φεβρουάριο.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιώμου, σκηνικά- κοστούμια: Παναγιώτης Ανδρέου , video art - σύνθεση ήχων: Κοσμάς Χειράκης,  ζωντανά μουσικά σχόλια: Κάπα Σίγμα,Σχεδιασμός  φωτισμού-ήχου: Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Κουκουρουβλής, Φωτογραφία: Στέλιος Αξιώτης, Παραγωγή: Μαίρη Ιγγλέση.

Παίζουν: Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, Τζένη Οικονόμου , Γιάννης Τσιώμου, Ασημίνα Ρεβύθη, Κοσμάς Χειράκης.

Παραγωγή: Θέατρο Ελεύθερη ‘Εκφραση

 

Σχετικές ειδήσεις
Πέρσες του Αισχύλου από την ομάδα ΘΕ.ΑΜ.Α. στο Θέατρο Ρεματιάς
22.08.2016 17:29
Με μια ξεχωριστή παράσταση με ελεύθερη είσοδο και προσβάσιμη για όλους τους πολίτες ξεκινούν και πάλι οι Νύχτες Αλληλεγγύης μεθαύριο Τετάρτη 24 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ., για να διαρκέσουν με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.
Οδύσσεια - Νέκυια, της Φένιας Παπαδόδημα στο Elaiωnas Festival 2016
31.05.2016 13:40
Το Elaiωnas Festival 2016 φιλοξενεί για μια και μόνο βραδιά, τη Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα με ελεύθερη είσοδο, την παράσταση «Οδύσσεια - Νέκυια» της Φένια Παπαδόδημα.
Το Δέντρο, του Γιώργου Μανιώτη στο Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση
30.03.2016 17:06
Το Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση φιλοξενεί για λίγες παραστάσεις το έργο Το Δέντρο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μανιώτη.
Το ρολόι: μία παράσταση με ελεύθερη είσοδο από το Εθνικό Θέατρο
01.03.2016 14:58
Το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και θέλοντας δώσει την ευκαιρία σε κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβαση στη θεατρική τέχνη, θα παρουσιάσει από 5 έως και 7 Μαρτίου στον Πολυχώρο «Α. και Μ. Καλουτά» του Δήμου Αθηναίων – με ελεύθερη είσοδο για το κοινό – «Το ρολόι» ένα έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα «Το Ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα» του Μενέλαου Λουντέμη.
Η μελαγχολία των δράκων, του Philippe Quesne στη Στέγη
27.01.2016 12:58
Ο πρωτοπόρος Γάλλος σκηνοθέτης και εικαστικός Philippe Quesne έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ύστερα από πρόσκληση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, για να παρουσιάζει το έργο του "Η μελαγχολία των δράκων" στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016.