Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Thriller Live

Thriller Live
Το Thriller Live, το πιο εκρηκτικό, μουσικό θέαμα έρχεται στην Ελλάδα, κατευθείαν από το West End του Λονδίνου και φιλοξενείται από την 1η μέχρι τις 6 Ιουνίου

στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ένα υπερθέαμα γεμάτο εκρηκτική ενέργεια, μουσική , χορό, τραγούδι και χρώμα, αφιερωμένο στην καριέρα του μεγαλύτερου αστέρα της παγκόσμιας σόου-μπιζ, του Βασιλιά της Ποπ, Michael Jackson, ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατό του.

Το THRILLER – LIVE ξεκίνησε από την Αγγλία, το 2008, σαν μία παράσταση από το φαν-κλαμπ του Michael Jackson, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του Michael, αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του αγαπημένου τους σταρ.

Πολύ σύντομα γίνεται μεγάλη θεατρική επιτυχία με διθυραμβικές κριτικές και sold out εμφανίσεις σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία και Σκανδιναβία και καταλήγει τον Ιανουάριο του 2009 στο Lyric Theatre του Λονδίνου, όπου εκεί σπάει τα ταμεία και αναδεικνύεται στην πιο hot παράσταση του Λονδίνου.

Για περισσότερες από δύο ώρες, στη σκηνή ζωντανεύουν η μουσική, τα τραγούδια και τα χορευτικά των μεγαλύτερων επιτυχιών που μας χάρισε ο Michael Jackson (I Want You Back, I’ll Be There, Can You Feel It, Rock With You, Beat It, Billie Jean, Earth Song, Thriller… και πολλά άλλα) με εντυπωσιακά υπερσύγχρονα τεχνικά εφέ, από έναν θίασο εξαιρετικών καλλιτεχνών, ζωντανή ορχήστρα και τις υπέροχες χορογραφίες του βραβευμένου σκηνοθέτη της παράστασης, Gary Lloyd (ο οποίος έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Leona Lewis, Will Young, Robbie Williams και Girls Aloud) και την επιπλέον χορογραφία του πολυβραβευμένου από το MTV, LaVelle Smith Jr.


Το Thriller Live μετά τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα, στο Θέατρο Badminton, από τις 9-28 Ιουνίου 2010. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της οικονομικής κρίσης, ανακοινώθηκαν  νέες τιμές για την παράσταση τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της Αθήνας: Γενική Είσοδος: 25€ και  σπουδαστικό: 20€. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την TICKETNET.GR στο 210 88 40 600 για να ενημερωθούν για τις πολλές δυνατότητες αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Παραγωγή: ADaM Productions

Σχετικές ειδήσεις
The Meteors live στο Gagarin 205
02.01.2017 15:20
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 το Gagarin 205 υποδέχεται The Meteors. Special guests: The Thriller.
Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος... στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
21.09.2016 11:51
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος..., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τους Γιάννη Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Ο Omar Faruk Tekbilek live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
19.05.2016 11:48
Ο Omar Faruk Tekbilek θα εμφανοστεί για μία συναυλία το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με καλεσμένους τη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Φώτη Θεοδωρίδη και τον Θεόφιλο Πουταχίδη (ποντιακή λύρα).
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
02.03.2016 15:26
H συνάντηση που έγινε talk of the town το φετινό χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.