Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Yeden στην Αυλαία

Οι Yeden στην Αυλαία
Οι Yeden, ένα συγκρότημα που αποτελείται από Έλληνες και Ισπανούς μουσικούς, παρουσιάζει το πρώτο του άλμπουμ, τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στη μουσική

σκηνή Αυλαία . Με αγάπη αλλά και επιδράσεις από τις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της κεντρικής Ασίας, οι Yeden, προσθέτουν το δικό τους μουσικό ύφος και πειραματίζονται ως προς τα ηχοχρώματα και τις ενορχηστρώσεις, δίνοντας μέσα από τον αυτοσχεδιασμό, μια οικεία κι ταυτόχρονα νέα ματιά στην παράδοση.

Οι yeden είναι οι: Χρήστος Μπάρμπας: νέι, καβάλ, μπανσούρι, φλογέρα, Ελένη Καλλιμοπούλου: τραγούδι, πολίτικη λύρα, καμάντσε, Εφρέν Λόπεζ: άταστη κιθάρα, ταρ, σαζ, ραμπάμπ, κρητικό λαούτο, Παναγιώτης Πούλος: πολίτικο λαούτο, σαζ, Θωμάς Κωστούλας: μπεντίρ, νταούλι, νταϊρέ, Δημήτρης Τασούδης: τύμπανα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Τheodore live στο Θέατρο “Απόλλων” στη Σύρο
10.10.2016 14:58
To Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Theodore θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο περίφημο θέατρο «Απόλλων» στη Σύρο, μια παράσταση βασισμένη σε κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ (7 και It Is But It’s Not). Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους μουσικούς της προσωπικής του μπάντας και από ένα σχήμα εγχόρδων – δύο βιολιά, μία βιόλα και τσέλο.
«Νέοι έλληνες δημιουργοί σήμερα»: Συναυλία με το ΕΣΣΜ στο Μέγαρο
25.04.2016 14:45
Τα έργα 6 νέων δημιουργών θα ερμηνεύσει το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Σύνθεσης «Νέοι έλληνες δημιουργοί σήμερα».
Οι Social Waste με νέο άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus
16.03.2016 14:45
Οι Social Waste, το κοινωνικοπολιτικό χιπ χοπ συγκρότημα από την Κρήτη με τον Μεσογειακό ήχο, μας καλούν στην παρουσίαση του καινούριου τους άλμπουμ «Με μια πειρατική Γαλέρα» το Σάββατο 19 Μάρτη 2016 στο ΙΛΙΟΝ plus.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Κυριακάτικα Πρωινά: Κουαρτέτο Εγχόρδων και πιάνο στην αίθουσα συναυλιών της ΚΟΘ
09.03.2016 13:04
Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται στις 13 Μαρτίου 2016 με πέντε εξαίρετους Έλληνες μουσικούς, που ενώνουν τις δυνάμεις τους, με άξονα συνεργασίας την αγάπη τους για τη μουσική δωματίου.