Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση Cd της Ορχήστρας Ελληνικού Τραγουδιού, Νίκος Μαμαγκάκης

Παρουσίαση Cd της Ορχήστρας Ελληνικού Τραγουδιού, Νίκος Μαμαγκάκης

Η Ορχήστρα Ελληνικού Τραγουδιού, Νίκος Μαμαγκάκης παρουσιάζει τις νέες της εκδόσεις από την ΙΔΑΙΑ, την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, στις 20.30, στο

 

café του Βιβλιοπωλείου IANOS . Παίζουν: Χρυσόστομος Καραντωνίου, κιθάρα Παναγιώτης Παπαϊωάνου, 12χορδο λαούτο και τραγούδι, Μαρία Παχνιστή, φλάουτα Λευτέρης Αντριώτης, λύρα, Έλσα Παπέλη, τσέλλο, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, λάφτα, Μιχάλης Μπακάλης, κρουστά

Ερμηνεύουν:
Τάσης Χριστογιαννοπουλος, Λιζέτα Καλημέρη , Μαρίνα Δακανάλη, Ειρήνη Δερέμπεη , Κωστής Αβισσινος, Δημήτρης Κοντογιάννης Ζαχαρίας Καρούνης

Θα τραγουδηθούν τραγούδια από τα νέα και παλαιότερα CDs, όπως: Τα Δίφορα σε στίχους Κωστή Φραγκούλη, Τα Ερωτικά του Γιαννή Ρίτσου, Το τραγούδι του Μπελογιάνη και της Έλλης Παπα, Ερωτόκριτος, Αιφνιδιασμός, Ριζίτικα, Κρητικός πόλεμος του Μαρίνου Τζάνε Μπουνιαλή, Κέντρο Διερχομένων, Έρωτας Επιούσιος.

Σχετικές ειδήσεις
Η Κορίνα Λεγάκη με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς στο Κελάρι του Athenaeum
08.11.2016 14:52
Η Κορίνα Λεγάκη για τέσσερις Παρασκευές θα βρεθεί στο Κελάρι του Athenaeum, με έναρξη στις 18 Νοεμβρίου, όπου σε κάθε της εμφάνιση φιλοξενεί και μια σημαντική προσωπικότητα του ελληνικού τραγουδιού.
O Κώστας Μακεδόνας στο Kremlino
17.10.2016 13:58
Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την ταλαντούχα, νέα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση και έξι εξαιρετικούς μουσικούς, ξεκινά τις χειμερινές του εμφανίσεις με αφετηρία τη νέα μουσική σκηνή του Πειραιά "Κρεμλίνο", για δύο διήμερα, 28 / 29 Οκτωβρίου και 4 / 5 Νοεμβρίου.
Έρχονται στο Kremlino: Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 2016
06.10.2016 15:09
Εμφανίσεις γνωστών μουσικών και δημιουργών του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας μουσικής σκηνής Kremlino, στον Πειραιά. Ενας νέος χώρος πολιτισμού που έρχεται στην πλατεία Κοραή, για να αποτελέσει ένα ζωντανό πυρήνα πολιτισμού και έκφρασης.
Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
19.09.2016 10:47
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος, δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Φεστιβάλ Παρά θίν΄ αλός 2016: Βραδιά λυρικού τραγουδιού με τη Μυρτώ Παπαθανασίου
29.08.2016 17:21
To Φεστιβάλ Παρά θίν΄ αλός 2016 μας προσκαλεί σε μία βραδιά λυρικού τραγουδιού με τη Μυρτώ Παπαθανασίου και την ορχήστρα Contra Tempo, σε διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη.