Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Κοντραφούρης με το BABY TRIO και τον Γιάννη Κασσέτα στον Σταύλο

Ο Γιώργος Κοντραφούρης με το BABY TRIO και τον Γιάννη Κασσέτα στον Σταύλο
Ένας σημαντικός εκπρόσωπος της ελληνικής τζαζ σκηνής, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το Baby Trio του φιλοξενούν την Παρασκευή 28 Μαΐου στον Σταύλο, τον Γιάννη Κασσέτα και υπόσχονται ένα δυναμικό live. Με κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ The main course του Baby Trio, μερικά tunes του Γιάννη Κασσέτα και λίγες διασκευές σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που δεν παρουσιάζεται συχνά, οι λάτρεις της τζαζ αλλά και της καλής μουσικής γενικότερα θα απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά στην αρχή του καλοκαιριού.
Σχετικές ειδήσεις
Dimitris Tsakas Jazz Quartet live στο Gazarte
09.02.2017 14:36
Ο Δημήτρης Τσάκας, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, με εξαιρετικές σπουδές και συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως: Μ. Φαραντούρη, Δ. Γαλάνη, Σ. Κραουνάκης, Ε. Αρβανιτάκη, Α. Πρωτοψάλτη καθώς και της ελληνικής Jazz σκηνής όπως: Τ. Πατερέλης, Γ. Τρανταλίδης, Γ. Φακανάς, Γ. Κοντραφούρης, Iasis group (Ethnic Jazz).
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
Ακύρωση - Yiorgos Psihoyios accordion trio live στο Faust
09.05.2016 10:54
Μια μοναδική παράσταση θα δώσει ο Γιώργος Ψυχογιός με το gipsy - latin trio του, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο αγαπημένο Faust. - Η συναυλία ακυρώνεται
Ο Γιώργος Κοντραφούρης στις Τρίτες Παράλληλες του Πόρτα
18.03.2016 13:59
Το νέο κουαρτέτο του Γιώργου Κοντραφούρη θα εμφανιστεί για μία συναυλία στο Θέατρο Πόρτα, σε καινούργιες συνθέσεις του ίδιου καθώς και των άλλων μελών του κουαρτέτου.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης και το Baby Trio στο Τρένο στο Ρουφ
07.03.2016 15:14
Ο Γιώργος Κοντραφούρης και το Baby Trio θα εμφανιστούν για μία jazz βραδιά το Σάββατο 12 Μαρτίου, στις 21:30, στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ.