Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Έναρξη του Φεστιβάλ Πέτρας με συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Έναρξη του Φεστιβάλ Πέτρας με συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου
Με έναν από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου , ξεκινά ...

τη Δευτέρα 31 Μαΐου το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας, στην Πετρούπολη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα διάρκειας πάνω από δυόμισι ώρες που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το νέο του δίσκο που έχει τίτλο, Ο ελάχιστος εαυτός.

Στο πρόγραμμα βέβαια εκτός από τα νέα τραγούδια, το πιστό κοινό του Θανάση Παπακωνσταντίνου θα έχει την ευκαιρία να ακούσει πολλά από τα αγαπημένα τραγούδια του, αλλά και άλλα … διαμάντια του παραδοσιακού και του λαϊκού τραγουδιού, με τα οποία ο καλλιτέχνης συνηθίζει να εμπλουτίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις και να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ανάμεσα στο ατόφιο, αληθινό γλέντι, και τη μυσταγωγία.

Πολύτιμοι συνεργάτες του σ’ αυτή την προσπάθεια θα είναι οι: Ματούλα Ζαμάνη (τραγούδι, κρουστά),  Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα, φλικόρνο), Μιχάλης Χανιώτης (συνθέτης, μπουζούκι), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα), Χρυσόστομος Μπουκάλης (μπάσο), Γιάννης Αντωνιάδης(κλαρίνο), Κώστας Παντέλης (ηλεκτρική κιθάρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα).

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στην Τεργέστη
29.11.2016 16:58
Συναυλία, για πρώτη φορά στην Ιταλία, από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου διοργανώνεται στην Τεργέστη, από την Ελληνική Κοινότητα της πόλης, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2016, στη Sala Tripcovich.
Ακύρωση της συναυλίας των Παπακωνσταντίνου & Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων
22.09.2016 11:27
Η συναυλία των Β. Παπακωνσταντίνου και Γ. Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για μία συναυλία στην Τεχνόπολη
26.08.2016 17:26
Με το συναυλιακό καλοκαίρι να πλησιάζει στο τέλος του, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους θα καταλάβουν τη γνώριμη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια συναυλία-επιστέγασμα στους «5 χειμώνες και 6 καλοκαίρια» που πέρασαν μαζί.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
13.07.2016 16:50
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για ένα μουσικό παιχνίδι, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στα πλαίσια του 3on3 Giants.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τραγουδά για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο
09.06.2016 13:38
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα βρίσκονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.