Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη
Την Παρασκευή 28 Μαΐου, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική συναυλία στο

στο Principal Club Theater εγκαινιάζοντας πανηγυρικά από εκεί την καλοκαιρινή της περιοδεία στην Ελλάδα και έχοντας στις αποσκευές της το νέο της δίσκο, Εισιτήρια Διπλά, αλλά και μία ολοκαίνουργια παράσταση!

Με σταθερούς συνεπιβάτες το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στην καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις ενορχηστρώσεις, με σταθμούς σε τραγούδια από τις Εκατό Μικρές Ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά, με ενδιάμεσες στάσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια – πατρίδες, η Νατάσσα Μποφίλιου σε μια διαφορετική μουσική παράσταση – που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στην Αθήνα και συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, και την εικόνα με τους ήχους.

Η σκηνή του Principal Club Theater – με τη συμβολή των κινούμενων εικόνων του Παντελή Φραντζή - μετατρέπεται σε ένα ιπτάμενο πεδίο μνήμης αφιερωμένο στους ανθρώπους που πέρασαν, στις ταινίες που έμειναν, στα ταξίδια που έγιναν και σ’ εκείνα που προγραμματίζονται και διαρκώς αναβάλλονται...

Συντελεστές

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης, Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης,
Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης, Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Video Art: Παντελής Φραντζής

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO

Σχετικές ειδήσεις
Η Νατάσσα Μποφίλιου και η Βαβέλ 2 στο Stage στη Θεσσαλονίκη
09.02.2017 17:23
Η ΒΑΒΕΛ​2​ - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο - ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και ​μετά τις συνεχόμενα sold out παραστάσεις στην Αθήνα ​έρχεται για 5 μόνο Σάββατα στο Stage, στη Θεσσαλονίκη. Από τις 11 Μαρτίου η Nατάσσα Μποφίλιου,θα εμφανίζεται εκεί, ​πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό.
Βαβέλ 2: Η Νατάσσα Μποφίλιου για 5 ακόμα εμφανίσεις στο Estate!
12.01.2017 10:31
Η Νατάσσα Μποφίλιου θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σκηνή του Estate έως τις 18 Φεβρουαρίου, με την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση ΒΑΒΕΛ2, την οποία έστησε μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με αφετηρία την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Πάτρα
16.08.2016 14:50
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Φεστιβάλ Οίτης
17.06.2016 16:47
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Δάσους
19.05.2016 12:41
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για μία και μοναδική βραδιά την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τους στη Θεσσαλονίκη.