Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Εξομολογήσεις ενός κατά συρροήν δολοφόνου

Εξομολογήσεις ενός κατά συρροήν δολοφόνου
Ο Τζον Μάλκοβιτς και η  Ορχήστρα της Ακαδημίας της Βιέννης, ανεβαίνουν την Τρίτη 25 Μαϊου στη σκηνή του Θέατρον, του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος για ... 

να παρουσιάσουν την παράσταση του Μάικλ Στούρμινγκερ Κολασμένη κωμωδία - Οι εξομολογήσεις ενός κατά συρροήν δολοφόνου.

Ο Τζον Μάλκοβιτς ερμηνεύει τον Τζακ Ουντερβέγκερ, έναν συγγραφέα και δημοσιογράφο, αγαπημένο της βιεννέζικης ελίτ, που κατηγορήθηκε για σειρά δολοφονιών.

Τον Μάλκοβιτς θα συνοδεύσει η Ορχήστρα της Ακαδημίας της Βιέννης, σε έργα Μπετόβεν , Βιβάλντι, Γκλουκ, Μότσαρτ , Βέμπερ, Χάιντν.

Η παράσταση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 26 Μαϊου.

Σχετικές ειδήσεις
Η «Νίκη» του Χρήστου Α. Χωμενίδη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
03.01.2017 15:13
Η «Νίκη» του Χρήστου Α. Χωμενίδη, αφού διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες και τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, ανεβαίνει τον Φεβρουάριο στον «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε θεατρική διασκευή Σταμάτη Φασουλή - Γιώργου Λύρα και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.
Σμύρνη μου αγαπημένη: 3ος χρόνος επιτυχίας στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου
20.10.2016 13:29
Η παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές, μετά από απαίτηση του κοινού, επιστρέφει για τρίτη(!) συνεχόμενη χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 3 Νοεμβρίου για λίγες μόνο παραστάσεις και από 25 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Το Battlefield του Peter Brook στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
19.09.2016 15:42
Η Αττική Πολιτιστική Εταιρεία παρουσιάζει το έργο του Peter Brook, Battlefield, για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.
Σμύρνη μου αγαπημένη: 3ος χρόνος επιτυχίας στον Ελληνικό Κόσμο
27.07.2016 10:00
Η παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές, μετά από απαίτηση του κοινού, επιστρέφει για τρίτη(!) συνεχόμενη χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και στη συνέχεια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη.
Ας ερχόσουν για λίγο, του Δημήτρη Μαλισσόβα: Νέες παραστάσεις στον Ελληνικό Κόσμο
19.04.2016 12:45
Με νέες ημέρες παραστάσεων, λόγω της μεγάλης επιτυχίας που ήδη γνωρίζει, θα συνεχίσει μετά το Πάσχα η παράσταση «Ας ερχόσουν για λίγο» του Δημήτρη Μαλισσόβα, στο «Θέατρον», του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.