Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

GAD - The Perfect Crime

GAD - The Perfect Crime
Με μεγάλη χαρά μας λάβαμε την είδηση πως η δεύτερη δισκογραφική δουλειά των GAD, μόλις κυκλοφόρησε από την Shift Records. Ο τίτλος της είναι The Perfect Crime και περιλαμβάνει ...

11 τραγούδια (περιέχει και το Waves που παίζεται ήδη στο ραδιόφωνο).

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Sofita Studio στην Αθήνα και το mastering στο Metropolis Studio στο Λονδίνο, σε παραγωγή των GAD και του Θοδωρή Οικονόμου .

Σε αυτόν τον δίσκο, οι GAD έχουν την τιμή να φιλοξενούν τον Κ. Βήτα , ο οποίος ερμηνεύει το Over The Moon, αλλά και τον Lego Boy ο οποίος έγραψε μαζί τους το True Love.

Στην σελίδα τους στο MySpace (www.myspace.com/gadgreece), μπορείτε να ακούσετε περισσότερα τραγούδια του The Perfect Crime.

Σχετικές ειδήσεις
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
Celine Dion - Encore un soir
09.08.2016 10:20
H Céline Dion επιστρέφει με τη νέα της δισκογραφική δουλειά “Encore un soir” που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου από τη Feelgood Records.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Οι Group PάrΩdy live στο Ρυθμός Stage
26.04.2016 15:23
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για δεύτερη φορά στο "Ρυθμός Stage" την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους.
Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική παραγωγή της ΚΟΘ
14.12.2015 13:05
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης συνεχίζει την πλούσια δισκογραφική της παραγωγή με δύο υπέροχες κινηματογραφικές σουίτες του Νίκου Κυπουργού, που κυκλοφορούν από τη MINOS EMI στα ηλεκτρονικά καταστήματα και σε όλα στα καταστήματα δίσκων της χώρας.