Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

9ο Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων… και ο χορός συνεχίζεται

9ο Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων… και ο χορός συνεχίζεται
Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαΐου, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων,

παρουσιάζονται στο θέατρο ΠΚ, οι παραστάσεις Fakebook: Basically human και Di agoniΩs από τις ομάδες Κιναίσθηση και Δρυάδες Εν Πλω.

Κιναίσθηση - Fakebook: basically human

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Σμαρώ Πλατιώτη, Χορογραφία , Κοστούμια, Μουσική: Κατερίνα Αντωνιάδου, Φωτογραφίες: Νίκος Πάντης, Φωτισμοί: Δήμητρα Αλουτζανίδου, Ερμηνεύουν: Έλλη Παπαδάτου, Κώστας Καφαντάρης, Αναστασία Δίγκα, Μαργαρίτα Παναγιώτου, Γιάννης Βαρβαρέσος, Μάριος Ζαρδάβας, Παραγωγή: Κιναίσθηση, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κατερίνα Αντωνιάδου.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
22.05: 20:00
23.05: 22:00


Δρυάδες Εν Πλω - Di agoniΩs

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ιωάννης Τρούκης, Μαρία Καραπαναγιώτη, Χορογραφία: Μαρία Καραπαναγώτη, Κοστούμια: Ιωάννης Τρούκης, Φωτογραφίες: Λουίζα Καστάνη, Φωτισμοί: Θωμάς Οικονομάκος, Ερμηνεύουν: Έφη Καρανάσιου, Λίλη Καραπαναγιώτη, Ελένη Φυτσιλή, Λίλα Βαρελά, Αθηνά Κατσή, Νίκος Βάλβης, Άγγελος, Περιστερόπουλος, Αργύρης Περιστερόπουλος, Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία Δρυάδες εν πλω, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαρία Καραπαναγιώτη. 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
22.05: 22:00
23.05: 20:00

 

Σχετικές ειδήσεις
Βράβευση της Ελεάνας Γεωργούλη  από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών
01.12.2016 10:15
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν με χαρά ανακοινώνει πως η «Ένωσις Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών» απένειμε, στο πλαίσιο των «Βραβείων Κουν 2016» το βραβείο σε νέο ή πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη του θεάτρου στην ηθοποιό Ελεάνα Γεωργούλη για τις ερμηνείες της στα έργα «Βόυτσεκ» του Γκέοργκ Μπύχνερ και «Εμείς» του Γιεβγκιένι Ζαμιάτιν που παρουσιάστηκαν, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου, στο Θέατρο Άττις – Νέος Χώρος κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2015-2016.
Συμβολαιογράφος, με την Υρώ Μανέ στο 3ο Φεστιβάλ «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»
26.08.2016 12:45
Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, η Υρώ Μανέ σε μια ακόμα ξεχωριστή «Μονήρη Εξομολόγηση», στο 3ο Φεστιβάλ «Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» που ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία, στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ΑRΤίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, στο Κρανίδι Ερμιονίδας.
Οι Έλληνες σκηνοθέτες έχουν την τιμητική τους στο Φεστιβάλ Αθηνών!
07.07.2016 09:50
Το Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει πολλές παραστάσεις ταλαντούχων Ελλήνων σκηνοθετών, οι οποίοι παρουσιάζουν εμβληματικά, ανατρεπτικά και αμφιλεγόμενα, αλλά και έργα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το κτήνος στο φεγγάρι του Ρ. Καλινόσκι στο Θέατρο Πέτρας
29.06.2016 16:24
Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας, την Κυριακή 17/7/2016 στις 21:30 στο μικρό θέατρο Πέτρας (σκηνή Πήτερ Μπρουκ) θα παρουσιαστεί η παράσταση με τίτλο «το Κτήνος στο Φεγγάρι» του Ρ. Καλινόσκι, σε μετάφραση του Δημήτρη Τάρλοου από τον ερασιτεχνικό θίασο «Αρσαβίρ Καζαντζιάν» του Πολιτιστικού Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Χαμαζκαΐν».
Η Αποστολή, του Χάινερ Μύλλερ από την ομάδα Σημείο Μηδέν στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων
05.04.2016 10:50
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Ο.Ε.Θ.-Σ.Ε.Η.), υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζοντας για μία παράσταση, την νέα παραγωγή της, που είναι "Η Αποστολή" του Χάινερ Μύλλερ.