Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Φεστιβάλ performance Οff Off Athens 3

Φεστιβάλ performance Οff Off Athens 3
Το θέατρο Επί Κολωνώ, διοργανώνει από 31 Μαΐου έως 31 Ιουλίου, το 3ο φεστιβάλ performance, με τη συμμετοχή 29 νέων ομάδων, οι οποίες θα παρουσιάσουν

τη δουλειά τους σε δυο συνεχόμενες μέρες. Ο τίτλος Off-Off Athens δηλώνει τον off - off theater χαρακτήρα του φεστιβάλ, καθώς διεξάγεται στη σκηνή του φουαγιέ που αποτελεί τόπο δημιουργικότητας, πειραματισμού και συνάντησης νέων καλλιτεχνών.

Η διοργάνωση ενός τέτοιου φεστιβάλ έχει σκοπό, εκτός από την ψυχαγωγία του κοινού, να παρέχει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους και να ανταλλάξουν εμπειρίες.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ, την Κυριακή 23 Μαΐου στις 21.30 θα διοργανωθεί βραδιά παρουσίασης των ομάδων με προσκεκλημένους δημοσιογράφους, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και όλους όσους θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ όπου θα γίνουν βιντεοπροβολές παρουσίασης του υλικού των ομάδων. Η παρουσίαση κάθε ομάδας θα έχει διάρκεια 2 λεπτά. Για αυτήν την συγκεκριμένη βραδιά η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικές ειδήσεις
Off off Athens 2017: Κάλεσμα συμμετοχής
21.02.2017 11:49
Στo πλαίσιo ενός από τους βασικούς στόχους του θεάτρου μας, να φιλοξενεί νέες καλλιτεχνικές φόρμες και προβληματισμούς, το Επί Κολωνώ διοργανώνει και φέτος το φεστιβάλ off-off Athens του 2017, για ένατη χρονιά.
1ο Φεστιβάλ Reborn in Athens στο Θησείον, ένα Θέατρο για τις Τέχνες
27.06.2016 11:27
Θεσσαλονίκη, Βόλος, Χανιά, Πάτρα, Άρτα δίνουν το θεατρικό τους στίγμα στην Αθήνα και παρουσιάζουν παραστάσεις που ξεχώρισαν τη σαιζόν που πέρασε στο 1ο Festival Reborn in Athens: το φεστιβάλ που διοργανώνει η εταιρεία PRO 4, με στόχο την παρουσίαση δυνατών παραστάσεων σε μία γιορτή θεάτρου αποκλειστικά αφιερωμένη στη δημιουργία εκτός Αθηνών.
Off off Athens 2016: Παρουσίαση προγράμματος στο Επί Κολωνώ
26.05.2016 14:17
Tο θεατρικό Φεστιβάλ OFF OFF ATHENS ξεκινάει σε λίγες ημέρες! Την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί, σε μια βραδιά συνάντησης όλων των συντελεστών, η παρουσίαση του φετινού προγράμματός του, που - όπως κάθε χρόνο - γίνεται με την προβολή μιας σειράς βίντεο που οι ίδιοι οι συντελεστές εμπνεύστηκαν και επιμελήθηκαν για να παρουσιάσουν την ταυτότητα τής παράστασή τους.
Athens Science Festival 2016: Ένα φεστιβάλ με 31.000 επισκέπτες!
14.04.2016 16:33
Με επιτυχία διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μοναδικό Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, Athens Science Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
RPT Meets Athens: η 2η βραδιά του φεστιβάλ στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
15.03.2016 17:13
Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, στο hard listening, στην performance, στο θόρυβο και σε άλλες μη κατηγοριοποιήσιμες live actions. Η δεύτερη βραδιά του τριήμερου φεστιβάλ φιλοξενείται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.