Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ελένη Δαφνίδη, Συνάντησέ με στις Δώδεκα

Ελένη Δαφνίδη, Συνάντησέ με στις Δώδεκα
Το νέο μυθιστόρημα της Ελένης Δαφνίδη, Συνάντησέ με στις Δώδεκα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και έχει ως κεντρική ηρωίδα του μια γυναίκα

λίγο μετά τα τριάντα η οποία τη στιγμή που νιώθει έντονη την απογοήτευση τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της πορεία. Ζει με τη μητέρα της και τη γιαγιά της, βρίσκεται στο στόχαστρο μιας αυστηρής και αδίστακτης διευθύντριας και ο αγαπημένος της την εγκατέλειψε μετά από πολλά χρόνια σχέσης.

Την οριακή αυτή στιγμή στη ζωή της Κατερίνας, εμφανίζεται ένας μυστήριος άντρας ο οποίος όμως θα εξαφανιστεί το ίδιο απρόσμενα όπως εμφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα στοιχείο για το ποιος είναι. Η Κατερίνα θα έχει μόνο μία ευκαιρία να τον συναντήσει ξανά. Ένα ραντεβού, στις δώδεκα. Θα καταφέρει, άραγε, να πάει σε αυτή τη συνάντηση, ή μήπως η ζωή έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν;

Όταν η ζωή σού δίνει μόνο μία ευκαιρία για να συναντήσεις το άλλο σου μισό, τότε ετοιμάσου για ένα παιχνίδι γεμάτο συγκυρίες, συμπτώσεις και απρόοπτα…

Η Ελένη Δαφνίδη γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Το 1996 αποφοίτησε από το κλασικό τμήμα του Παγκύπριου Γυμνασίου και ακολούθησε νομικές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη στιχουργική και την ποίηση. Σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της, Η Εξολόθρευση της Μπάρμπι, το οποίο έχει μεταφραστεί στα γερμανικά, και οι Μικρές Απιστίες, μεγάλες τιμωρίες.

Σχετικές ειδήσεις
Η Γυναίκα της Ζάκυθος - Διονύσιος Σολωμός
17.02.2017 13:16
Από τις εκδόσεις ΜΙΕΤ κυκλοφορεί το βιβλίο, Η Γυναίκα της Ζάκυθος του Διονύσιου Σολωμού σε Εισαγωγή - Κείμενο - Γλωσσάρι Ελένης Τσαντσάνογλου και σε Επιλεγόμενα Κατερίνας Τικτοπούλου.
Ο πύργος της Λίζας - Κατερίνα Ζωντανού
19.01.2017 12:35
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίπο, Ο πύργος της Λίζας της Κατερίνας Ζωντανού σε εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλια.
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου στο Βιβλιοπωλείο Booktique
17.01.2017 10:16
Οι Εκδόσεις Gema σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Κέλλυς Μαλαμάτου, Όταν ένα δεινοσαυράκι συνάντησε ένα κρεμμυδάκι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στο Βιβλιοπωλείο Booktique.
 Το σχέδιο - Κατερίνα Μαλακατέ
26.10.2016 09:58
Από τις Εκδόσεις Μελάνι κυκλοφορεί το βιβλίο, Το σχέδιο της Κατερίνας Μαλακατέ.
Δώδεκα γραμματόσημα στον τοίχο - Ιορδάνης Κουμασίδης
23.08.2016 10:09
Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το βιβλίο, Δώδεκα γραμματόσημα στον τοίχο του Ιορδάνη Κουμασίδη.