Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Δημήτρης Πουλικάκος και Λάκης Παπαδόπουλος στο Κύτταρο

Δημήτρης Πουλικάκος και Λάκης Παπαδόπουλος στο Κύτταρο
Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Μαΐου, ο Δημήτρης Πουλικάκος και ο Λάκης Παπαδόπουλος ή αλλιώς

ο Πουλίκας και ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, θα ροκάρουν με τα μοναδικά τους τραγούδια και θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με το προσωπικό του ύφος ο καθένας και οι δύο μαζί, σ’ έναν ιστορικό χώρο, στο Κύτταρο live.

Όταν ο Δημήτρης Πουλικάκος, η απόλυτη ροκ περσόνα, παρέα με την all-star μπάντα του Αδέσποτα σκυλιά, συναντούν στη σκηνή τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον απολαυστικό performer και δημιουργό δεκάδων κλασσικών πλέον επιτυχιών, στήνουν ένα απολαυστικό show με πολύ μουσική , αυθεντική ροκ διάθεση χωρίς να λείπουν φυσικά, τα απίστευτα σκετσάκια και οι σπαρταριστές στιχομυθίες που ακούγονται επί σκηνής από το πιο cult δίδυμο.

Σχετικές ειδήσεις
Λ. Παπαδόπουλος, Γ. Μηλιώκας, Ν. Ζιώγαλας και Γ. Γιοκαρίνης ξανά μαζί στο Κύτταρο
10.02.2017 17:36
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα βρεθούν ξανά μαζί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στη σκηνή του Κυττάρου!
Ο
31.01.2017 16:09
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Παπαδόπουλος, Μηλιώκας, Ζιώγαλας & Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.09.2016 11:23
Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας & Γιάννης Γιοκαρίνης έρχονται live στο Κύτταρο τον Οκτώβριο 2016.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας live στο Κύτταρο
22.02.2016 17:01
Ο Λάκης Πάπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί στη σκηνή του Κυττάρου, για μια μοναδική βραδιά παρέα με τραγουδάρες, χαρακτηριστικές ερμηνείες, χαβαλέ αλλά και τροφή για σκέψη...