Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Πουλικάκος και Λάκης Παπαδόπουλος στο Κύτταρο

Δημήτρης Πουλικάκος και Λάκης Παπαδόπουλος στο Κύτταρο
Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Μαΐου, ο Δημήτρης Πουλικάκος και ο Λάκης Παπαδόπουλος ή αλλιώς

ο Πουλίκας και ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, θα ροκάρουν με τα μοναδικά τους τραγούδια και θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με το προσωπικό του ύφος ο καθένας και οι δύο μαζί, σ’ έναν ιστορικό χώρο, στο Κύτταρο live.

Όταν ο Δημήτρης Πουλικάκος, η απόλυτη ροκ περσόνα, παρέα με την all-star μπάντα του Αδέσποτα σκυλιά, συναντούν στη σκηνή τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον απολαυστικό performer και δημιουργό δεκάδων κλασσικών πλέον επιτυχιών, στήνουν ένα απολαυστικό show με πολύ μουσική , αυθεντική ροκ διάθεση χωρίς να λείπουν φυσικά, τα απίστευτα σκετσάκια και οι σπαρταριστές στιχομυθίες που ακούγονται επί σκηνής από το πιο cult δίδυμο.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης στη σκηνή του Kremlino
21.11.2016 14:50
Ο ένας έχει ψηλά ρεβέρ. Ο άλλος μακριά μαλλιά! Ο Λάκης Παπαδόπουλος (με τα ρεβέρ του πάντα ψηλά) και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, καταλαμβάνουν τη σκηνή του Kremlino, για δύο Παρασκευές, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2016.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Παπαδόπουλος, Μηλιώκας, Ζιώγαλας & Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.09.2016 11:23
Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας & Γιάννης Γιοκαρίνης έρχονται live στο Κύτταρο τον Οκτώβριο 2016.
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας live στο Κύτταρο
22.02.2016 17:01
Ο Λάκης Πάπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί στη σκηνή του Κυττάρου, για μια μοναδική βραδιά παρέα με τραγουδάρες, χαρακτηριστικές ερμηνείες, χαβαλέ αλλά και τροφή για σκέψη...
Ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντά τη Γιοβάννα στο Half Note
19.02.2016 13:30
Ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντά για πρώτη φορά την σπουδαία ερμηνεύτρια Γιοβάννα με την αξεπέραστη φωνή στη σκηνή του Half Note.