Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

WC Live!

WC Live!
Tο ελληνικό gothic metal συγκρότημα που με το ομώνυμο album άνοιξε την πόρτα του σκληρού Rock ήχου στο πλατύ κοινό, αποσπώντας τον τίτλο του τρίτου καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγκροτήματος για το 2007 από τη Sterling Sound στη Νέα Υόρκη, εμφανίζεται live στις 27 Μαΐου και ώρα 22:00 στο Οξυγόνο.

Tο ελληνικό gothic metal συγκρότημα που με το ομώνυμο album άνοιξε την πόρτα του σκληρού Rock ήχου στο πλατύ κοινό, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές και τον τίτλο του τρίτου καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγκροτήματος για το 2007 από τη Sterling Sound στη Νέα Υόρκη, εμφανίζεται live στις 27 Μαΐου και ώρα 22:00 στο Οξυγόνο.

Οι WC θα δώσουν μία παράσταση μουσικής και video όπου οι μελωδίες τους συμβιώνουν με τις βαριές κιθάρες δείχνοντας ότι το μέλλον της σύγχρονης Rock ελληνικής σκηνής είναι ήδη εδώ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από τα \"Ου Φονεύσεις\" και \"Born Again\" που δημιούργησαν αίσθηση με τα video clips τους μέχρι τη \"Μονοτονία\" του Καβάφη σε μουσική ΝΙΝ και διασκευές σε τραγούδια των Rammstein, Paradise Lost, Johnny Cash, Apocalyptica,.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Elysion το ανερχόμενο συγκρότημα που γνωρίσαμε από την Ελληνική περιοδεία των Diary of Dreams.

info
Στο Οξυγόνο live, Τρίτη 27 Μαίου.
Ωρα έναρξης: 22:00, Τιμή εισητηρίου: 15 euro

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Stranglers live στο Piraeus 117 Academy
18.11.2016 13:30
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το Piraeus 117 Academy φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα rock n roll συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου. Οι The Stranglers επιστρέφουν για ένα μοναδικό show αντάξιο της ιστορίας τους και της ισοπεδωτικής Live φήμης τους.
Τακίμ - Καφέ Αμάν: Ελληνική απόλαυσις στο PassPort Κεραμεικός!
27.10.2016 10:39
Έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μουσικής συμπράττουν στο δυναμικό συγκρότημα των ΤΑΚΙΜ και μας προσκαλούν στο γοητευτικό μουσικό ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στο χρόνο, στο PassPort Κεραμεικός - Upstairs.
Οι Oceans Of Slumber live στο Fuzz
09.09.2016 15:01
Οι Oceans Of Slumber, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και ανερχόμενα συγκροτήματα του σκληρού ήχου έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Fuzz Live Music Club!
The Stranglers live στο Piraeus 117 Academy
08.08.2016 12:45
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το Piraeus 117 Academy φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα rock n roll συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου. Οι The Stranglers επιστρέφουν για ένα μοναδικό show αντάξιο της ιστορίας τους και της ισοπεδωτικής Live φήμης τους.
Next Time Passions: 25 χρόνια Indie Pop live στο Ρομάντσο
27.04.2016 15:44
Οι Next Time Passions, το συγκρότημα που σηματοδότησε την αρχή της εγχώριας indie σκηνής, γιορτάζουν 25 χρόνια μουσικής πορείας. Με αφορμή την πρώτη τους live εμφάνιση το 1991, οι ανανεωμένοι Next Time Passions ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο με σκοπό να μας περιβάλουν με το λεπτό, νοσταλγικό τους ήχο. Νέες μελωδίες, αλλά και άλλες, πιο παλιές και αγαπημένες, διηγούνται την ιστορία της ελληνικής εναλλακτικής indie pop μουσικής μέχρι σήμερα.